Cătălin Botezatu a vorbit pentru Antena Stars despre căsătorie, dar și despre cum ar trebui să fie persoana potrivită pentru el.

Cătălin Botezatu a vorbit despre căsătorie

Botezatu a mărturisit că atunci când va apărea persoana potrivită nu se va feri de ochii curioșilor.

Citeste si: Bănel Nicoliță și Vica Blochina, povestea din spatele zvonurilor: „Eu am confirmat și de aia am acceptat să spun”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Am regrete atunci când mă gândesc la oamenii cărora le-am acordat foarte mult credit și nu meritau. Am regrete când mă gândesc că puteam să fac o altă alegere în ceea ce privește persoana iubită. Am regrete că nu m-am oprit la timp în anumite situații, că nu am mers mai departe în anumite situații.(...) O să mă opresc la o anumită persoană în momentul în care cred că este aceea. Și când mă voi opri, cu siguranță că toată lumea va ști”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.

Cum trebuie să fie persoana potrivită pentru Cătălin Botezatu

Fiind o persoană sinceră, designer-ul a recunoscut că are prea multe varinate și nu știe pe cine să aleagă.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce planuri de viitor are. Diva vrea să se extindă pe plan profesional

„Deocamdată, nimeni nu știe nimic, pentru că nici eu nu știu la cine să mă opresc. Sunt foarte multe variante.(...) O prietenă bună spunea: „Dacă o vei găsi, o vei face publică?”. Da, o voi face publică și de ce nu, chiar dacă poate unii ar spune „cam bătrân pentru o căsătorie”, da, aș putea să fac și o căsătorie”, a adăugat celebrul designer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si