Cătălin Ivan a făcut parte din Grupul Alianței Progresiste a Socialiștilor și Democraților, momentan fiind europarlamentar neafiliat. Acesta este membru în Partidul Alternativa pentru Demnitate Națională.

Cătălin Ivan, fost europarlamentar PSD, şi-a depus, duminică, candidatura împreună cu 235.119 semnături.

Citeste si: Ramona Ioana Bruynseels- candidatul din partea Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidențiale 2019

Citeste si: Kelemen Hunor – candidat UDMR la alegerile prezidențiale 2019

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viorel Cataramă – candidat Dreapta Liberală la alegerile prezidențiale 2019

Cătălin Ivan - candidează la alegerile prezidențiale 2019 din partea Alianţei pentru Demnitate Naţională
Cătălin Ivan - candidează la alegerile prezidențiale 2019 din partea Alianţei pentru Demnitate Naţională

Cătălin Ivan- plângere penală împotriva BEC pentru abuz în serviciu

"Cătălin Ivan, candidatul Alianţei pentru Demnitate Naţională, a anunţat azi, 25 septembrie, că va depune o plângere penală împotriva membrilor BEC, pentru abuz în serviciu. Totodată, ADN va sesiza organele competente în cazul celorlalţi candidaţi ale căror dosare de semnături au conţinut iregularităţi, dar care nu au făcut obiectul plângerii înaintate de către BEC Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3", arată un comunicat al Alianţei pentru Demnitate Naţională, remis, pe 25 septembrie, mediafax.

Citeste si: Viorel Cataramă e cel mai bogat candidat la alegerile prezidenţiale! Are tablouri şi bijuterii de peste 3 milioane de euro, 20 de terenuri, dar şi un cavou pe care l-a construit când avea 42 de ani!

Citeste si: Tăriceanu: BEC a decis că Mircea Diaconu nu are dreptul la reprezentanţi în secţiile de votare. Doamna Dăncilă, atât de tare vă sperie candidatul nostru? Când sapă groapa altuia, "orice om să-i fie frică"

Citeste si: Bobby Păunescu, acuzații dure după ce i-a fost respinsă candidatura la prezidențiale! ¨La BEC, nu ne-au lăsat să asistăm la numărătoare¨

Cătălin Ivan susține că nu există vreo plângere penală pe numele său sau a membrilor echipei sale.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Membrii BEC doar au sesizat organele competente pentru a verifica anumite suspiciuni. Duminică am stat timp de 10 ore în sediul BEC, timp în care am purtat o adevărată «luptă la baionetă». Una dintre doamnele din comisie a vrut să îmi anuleze un dosar întreg, cu 5.000 de semnături, pe motiv că erau fotocopii. Le-am analizat împreună, filă cu filă, fără a găsi vreo fotocopie. În acea comisie au fost aduse 5 persoane noi chiar cu o seară înainte.

Rezultatul? Toate persoanele care si-au depus candidatura duminică s-au ales cu astfel de plângeri. Încep să cred că BEC este de fapt Biroul de Eliminare al Candidaţilor indiscreţi", a declarat Cătălin Ivan, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută miercuri, în faţa sediului BEC, transmite reprezentanţii ADN.

Cătălin Ivan - candidează la alegerile prezidențiale 2019 din partea Alianţei pentru Demnitate Naţională
Cătălin Ivan - candidează la alegerile prezidențiale 2019 din partea Alianţei pentru Demnitate Naţională

Cătălin Ivan depune joi o plângere penală împotriva membrilor BEC

„Este foarte ciudat că, deşi s-au constatat nereguli în toate dosarele, doar o parte dintre candidaţi au fost vizaţi de plângere. Doamna Dăncilă, care a venit cu fotocopii, nu are nici o problemă. Domnul Iohannis, cu semnături incomplete, la fel. Dosarul meu nu a avut nici o fotocopie, dar pe numele meu s-a formulat o plângere. Consider că este just ca organele competente să fie sesizate în cazul tuturor candidaţilor ale căror dosare au conţinut inadvertenţe. Aceasta va fi făcută şi depusă mâine de către ADN. Totodată vom face o plângere penală pe numele membrilor BEC, pentru abuz în serviciu”, a mai adăugat candidatul ADN.

Când au loc alegeri prezidențiale 2019

Campania electorală începe, în mod oficial, pe 12 octombrie, iar primul tur al alegerilor prezidențiale are loc pe 10 noiembrie. În timp ce, al doilea tur la alegeri prezidențiale 2019 are loc pe 24 noiembrie.

Românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegeri prezidenţiale 2019 pe 8.9 și 10 noiembrie, iar la al doilea tur pe 22, 23 și 24 noiembrie 2019.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si