Câţi bani câştigă Laurenţiu Duţă, care a trecut prin momente cumplite. Zilele trecute, Duță a trăit clipe groaznice după ce a folosit tacâmuri din plastic. El avea un concert în Argeș și era la hotel când a comandat de mâncare. O bucată din furculiță s-a rupt, iar ce a urmat e de-a dreptul terifiant. Fără să-și dea seama, bărbatul înghițit plasticul și la scurt timp a început să se simtă extrem de rău.

Practic, i-a fost perforat esofagul, riuscând o hemoragie internă ce putea fi fatală.

Citeste si: Baietii de la 3 Sud Est fac haz de necaz! “La varsta noastra suntem perfecti: inceput de hernie de disc, hemoroizi, varice, guta” – Video Exclusiv!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Tatal lui Laurentiu Duta nu si-a revenit dupa pierderea sotiei: “El e cel care adoarme singur, fara mama, si se trezeste la fel… fara mama. Pentru el e cel mai greu” – Video Exclusiv!

Citeste si: Declaratii exclusive! Laurentiu Duta sufera enorm dupa mama lui! Femeia a murit de cancer in urma cu o luna si jumatate! "Mama imi da putere! Mi-a spus ca o sa ma vegheze de acolo". VIDEO EXCLUSIV!

Câţi bani câştigă Laurenţiu Duţă. S-a refăcut rapid după operaţie

”Am ajuns la Spitalul de Urgență din Pitești, dar acolo, neavând endoscop decât in timpul zilei, a trebui să plec imediat spre Spitalul de Urgență Floreasca din București unde, prin endoscopie, mi s-a extras bucățica de plastic din esofag. M-am recuperat rapid și concertul l-am reprogramat după două zile”, a spus Laurențiu Duță.( vezi cum a laut naştere trupa 3 Sud Est)

Câţi bani câştigă Laurenţiu Duţă. A produs puţin peste 30.000 de lei

Duţă a avut un succes enorm cu 3 Sud Est până în 2008. După o perioadă de artist solo, Duţă a refăcut formaţia, în 2014. În 2011, el a înfiinţat firma „1artistmusic SRL”, prin care să îşi deruleze activitatea muzicală. Cel mai bun an a fost 2012, când s-a înregistrat un profit de 114.695 de lei, iar cel mai slab a fost 2016, când s-a bifat o pierdere de 115.282 lei. În 2018 s-a înregistrat un profit de 15.871 lei. Un bilanţ al întregii perioade arată că firma i-a adus 31.657 de lei lui Laurenţiu Duţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si