Locuitorii din satul vasluian Epureni au mers la biserică la slujba de înmormântare a lui Ion Bulai, un consătean în vârstă de 75 de ani. La scurt timp după ce oamenii au ajuns cu colivele și coroanele de flori, preoţii le-au spus că slujba va fi anulată.

Citeste si: Un medic de familie a fost acuzat că nu își primește pacienții în cabinet, ci îi ține pe trotuar și îi consultă la fereastră. Direcția de Sănătate Publică face verificări

Motivul pentru care mortul nu a ajuns la în mormântare este incredibil: bărbatul decedat va mai fi ţinut la morgă câteva zile până la împlinirea termenului de 10 zile, stabilit de lege pentru cei care nu au aparţinători.

Bărbatul în vârstă de 75 de ani a fost găsit fără suflare în casă de vecini şi a fost anunţată poliţia, care a deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.

Oamenii din comuna vasluiană Epureni nu au mai pățit niciodată așa ceva

După ce medicii legiştii au stabilit că bărbatul s-a stins din viață din cauze naturale. Iar pentru că nu avea cine să-l înmormânteze, sătenii au pus mână de la mână şi să-i facă omului o înmormântare creştinească. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: O asistentă din Cluj i-a injectat adrenalină unui bebeluș de două luni, când trebuia să îi facă aerosoli

Data înmormântării a fost stabilită, iar la data şi ora fixată, oamenii s-au adunat la biserică, cu pomeni, cu pachete de mâncare pentru sufletul mortului, inclusiv cu colivă. Cu toate acestea, decedatul nu a mai ajuns la biserică.

Preoții au sfințit pomenile și le-au împărțit prin sat de sufletul încă neînmormântatului consătean.

Miercurea viitoare va avea loc o a doua încercare de înmormântare şi sătenii din Epureni speră că acest lucru va deveni posibil şi mortul să-şi găsească, în sfârşit, liniştea veşniciei.

Citeste si: Un elev a leșinat și a fost dus cu salvarea la spital, după un conflict cu un coleg de liceu, în Timișoara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si