Rudele femeii acuză că, după ce ar fi profitat de ea, agresorul ar fi amenințat-o că dacă spune cuiva ceea ce s-a întâmplat o va omorî. De asemenea, incidentul s-ar fi petrecut de față cu cei patru copii ai victimei, cu vârste de 5, 3, 2 și un an și două luni.

Femeie din Vaslui, batjocorită de față cu proprii copii

Soțul femeii nu se afla acasă în noaptea incidentului, bărbatul fiind plecat la muncă în străinătate. 

Cu toate că individul ar fi amenințat-o cu moartea în cazul în care povestește ceva, femeia și-a sunat soțul și i-a povestit clipele de groază prin care a trecut.

O femeie ar fi fost batjocorită în fața celor 4 copii de un tânăr de 23 de ani

O femeie ar fi fost batjocorită în fața celor 4 copii de un tânăr de 23 de ani

Citește și: VIDEO- Femeie agresată în casă, de față cu partenerul. "Faptul că victima și agresorul fuseseră parteneri nu ușurează chinul"

Ulterior, bărbatul și-a anunțat fratele și i-a spus să meargă acasă la femeie pentru a verifica ce s-a întâmplat.

Cumnatul femeii face acuzații grave: „A legat-o de mâni și de picioare și a profitat de ea”

Cumnatul victimei a povestit că aceasta rămăsese singură acasă, cu copiii de câteva luni deoarece soțul ei este plecat la muncă în Anglia. Incidentul s-ar fi petrecut în jurul orei 2.30 dimineața, când individul a forțat ușa și s-a năpustit peste femeie, sub privirile îngrozite ale celor 4 copii ale acesteia, mai spune bărbatul.

De asemenea, aceasta ar fi fost legată de mâini și de picioare pentru ca agresorul să profite de ea. După fapta săvârșită, individul ar fi amenințat-o cu moartea în cazul în care femeia ar povesti cuiva.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Dascălul acuzat că a violat o elevă, neagă acuzațiile aduse. Familia elevei de 9 ani cere dreptate

Bărbatul și-ar fi găsit cumnata lângă un perete, speriată și cu hainele de pe ea rupte.

Acesta a mai afirmat că agresorul are vârsta de 23 de ani și i-ar fi mituit cu 20.000 de lei ca să nu depună plângere la Poliție.

După incident, cumnatul victimei a sunat la Poliție. Organele legii i-au luat o declarație, după care femeia a fost dusă la Medicină Legală pentru un consult.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Agresorul ar fi fugit imediat după incident.

Polițiștii au transmis că: „La data de 31 octombrie 2023, ora 02.43, Politia Orașului Murgeni a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, o femeie în vârstă de 22 de ani, din Murgeni, ar fi fost victima unui abuz sexual după ce un bărbat ar fi pătruns, fără drept, în locuința acesteia. În plângere a fost indicată si o persoană bănuită de comiterea infracțiunilor sesizate, un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Murgeni.

În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol si violare de domiciliu, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea măsurilor legale”.

Autoritățile așteaptă acum rezultatele pentru a se stabili dacă femeia a fost abuzată sau nu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si