Close sidebar
Close sidebar

Caz TERIFIANT in Piata-Neamt! O femeie de 34 de ani a fost batuta si injunghiata in plina strada

O tanara de 34 de ani a fost batuta si injunghiata de mai multe ori in plina strada de un barbat de 47 de ani, pe care femeia il cunostea, scrie presa locala.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit vremeanoua.ro, incidentul s-a petrecut miercuri dupa-amiaza, in apropierea  restaurantului Colibele Haiducilor din Piatra-Neamt.

Cei doi s-au intalnit intr-un parc din oras, s-au asezat pe o banca, iar la un moment dat au inceput sa se certe.

Citeste si: Un pensionar cu o vechime de 32 de ani de muncă nu a primit niciun leu în plus după recalculare, deși pensia trebuia să primească 800 de lei in plus. Răspunsul Casei Naționale de Pensii- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Barbatul a lovit-o pe tanara cu pumnul in zona fete, femeia a cazut, iar agresorul s-a urcat cu genunchii pe victima si a lovit-o de mai multe ori cu un briceag in zona toracica.

Dupa ce a injunghiat-o, barbatul a fugit, insa ulterior el s-a predat unui echipaj de politie pe care l-a intalnit pe strada.

Agresorul a fost retinut pentru tentativa de omor şi urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Femeia injunghiata a fost transportata la spital cu soc hemoragic si multiple plagi injunghiate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI