Cornel Gales e daramat de cand Ileana Ciuculete s-a stins si nu-si poate gasi linistea. Regretata cantareata de muzica populara a fost rapusa de o ciroza galopanta si in doar cateva saptamani de cand a aflat ca are Hepatita C, s-a curatat, veste care a socat pe toata lumea, iar pe Gales l-a daramat complet!

De cand iubirea lui s-a stins, Gales nu-si mai gaseste linistea, sufera ingrozitor, plange si nu poate dormi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

A doua zi dupa inmormantare, duminica, Gales s-a intors la mormantul Ilenei Ciuculete. Barbatul si-a petrecut zeci de minute acolo, a aprins lumanari, s-a asezat in genunchi si a plans, dupa cum sustin angajatii cimitirului, scrie Wowbiz.

“Duminica, Cornel Gales a venit la mormant cu mama si baietii Ilenei. Batrana abia mergea, se misca greu si nu se putea opri in plans. N-a stat mult.

Baietii au urcat-o in masina si au dus-o la ea acasa, in sat. Cornel a ramas la mormant, s-a asezat in genunchi, a plans, a aprins lumanarile, a mai aranjat florile si a platit pentru 40 de zile sa i se aprinda lumanari la mormant. Era daramat, obosit, plans, cu cearcane, slabit si palid. Sufera ingrozitor”, ne-au spus angajatii din cimitir.

La mormantul Ilenei au mai fost si alti fani.

Mai toti s-au mirat de cat de multe flori si coroane s-au strans pe locul ei de veci. Mai toate insa incepusera sa se ofileasca, mai putin cosul cu trandafiri rosii luat de Cornel.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si