Un obiect plutitor misterios a fost observat pe Marea Neagră, în urmă cu o zi. Astăzi, Ministerul Apărării Naționale a declarat, printr-un comunicat, ce variantă este luată în considerare cu privire la originea misteriosului obiect.

Ce ar putea fi obiectul plutitor misterios de pe Marea Neagră?

Citește și: O fetiță de opt ani a fost muşcată de un câine, într-un parc din Cluj-Napoca. Copila a avut nevoie de îngrijiri medicale

obiect plutitor misterios

Ce ar putea fi obiectul plutitor misterios de pe Marea Neagră?

[Sursa foto: ARSVOM]

Obiect plutitor pe Marea Neagră. Ce a declarat MaPN?

La o zi după ce un obiect misterios a fost observat plutind pe Marea Neagră, Ministerul Apărării Naționale a declarat că ar putea fi vorba despre un posibil vehicul marin fără pilot.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Miercuri, 3 aprilie 2024, nava de căutare-salvare Artemis a executat o misiune specifică pentru o ambarcaţiune răsturnată la aproximativ 20 Mm est Tuzla, care s-a dovedit a fi un posibil vehicul marin fără pilot. În cursul serii de joi, 4 aprilie, nava de căutare-salvare Artemis a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a transportat, în zona de siguranță a poligonului de trageri antiaeriene Capu Midia, o ambarcațiune recuperată din apele teritoriale românești.

Vineri, 5 aprilie, Ministerul Apărării Naționale, împreună cu structuri specializate din cadrul Sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, a pus în aplicare procedurile operaționale specifice de cercetare a ambarcațiunii", se arată în comunicatul transmis de MaPN.

Citește și: Când trebuie să prezinte vârstnicii documentele necesare pentru recalcularea pensiilor? Ministrul Muncii, explicații despre noua lege: "Esențial este că vă recunoaștem drepturi"

obiect plutitor misterios

Ce ar putea fi obiectul plutitor misterios de pe Marea Neagră? Anunțul făcut de MaPN

[Sursa foto: ARSVOM]

Autoritățile se pare că au efectuat căutări în zonă, dar, nu a fost identificată nicio persoană în perimetrul obiectului plutitor.

Nava SAR ARTEMIS, din cadrul ARSVOM, a fost solicitată să intervină pentru a efectua operaţiuni de căutare şi salvare, dar în urma căutărilor nu a fost găsită nicio persoană, singurul obiect identificat, în perimetrul de căutare, a fost barca răsturnată, a transmis Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, potrivit observatornews.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si