Meniul de băuturi joacă un rol crucial în crearea unei atmosfere festive, așa că trebuie ales cu atenție. Nu uita, este important să discuți cu furnizorii de băuturi și barmani pentru a planifica meniul în avans. De asemenea, poți oferi invitaților tăi o varietate de opțiuni pentru a te asigura că toată lumea se va bucura de eveniment așa cum se cuvine. 

Descoperă ce băuturi ar trebui să iei în considerare pentru meniul nunții tale, astfel încât să faci o alegere inspirată:

Cocktail-uri clasice

Un cocktail clasic precum Margarita, Mojito, sau Cosmopolitan adaugă o notă de sofisticare evenimentului tău. Aceste băuturi pot fi personalizate pentru a se potrivi cu tema sau paleta de culori a nunții tale. Pentru a exista varietate și a nimeri toate gusturile, poți alege 4-5 variante de cocktailuri, diferite ca gust și ingrediente. Așa te asiguri că ai un meniu potrivit pentru fiecare invitat care-ți va fi alături.

Băuturi de bază

Asigură-te că meniul de băuturi include băuturile de bază precum bere, vin roșu și alb, whisky, vodcă, gin și tequila- acestea sunt opțiuni sigure și versatile care vor satisface o gamă largă de preferințe. Dacă te ocupi singur de achiziționarea băuturilor, Altex.ro este o variantă recomandată, tocmai pentru că au o gamă largă de produse la prețuri bune.

Citește și: Zile de post în 2024: Când nu se fac nunţi?

Prosecco sau șampanie

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Un pahar de șampanie este alegerea perfectă pentru a sărbători momentul special al toastului, dar și momentul de întâmpinare al invitaților. Poți alege, de asemenea, prosecco, o alternativă mai accesibilă la șampanie, dar la fel de elegantă și delicioasă.

Băuturi locale

Dacă nunta ta are loc într-o regiune cunoscută pentru vinuri sau băuturi specifice, ar fi minunat să incluzi aceste băuturi locale pe meniu. Poți chiar oferi variante în miniatură de sticle pe post de mărturii. 

Bar de cocktailuri personalizate

Un bar de cocktailuri personalizate poate fi o idee fantastică. Oferă o gamă variată de băuturi și permite invitaților să își aleagă ingredientele preferate pentru a-și crea propriul cocktail unic, însă ar putea fi ceva mai costisitor decât o un meniu standard de băuturi.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Băuturi fără alcool

Nu uita să incluzi și opțiuni fără alcool pentru invitații care nu consumă alcool. Mocktail-urile, adică cocktailurile fără alcool, cum ar fi Virgin Mojito sau Virgin Pina Colada, sunt alternative excelente. Nu subestima importanța apei și a altor băuturi răcoritoare, mai ales într-o zi călduroasă de vară.

Oferă apă plată și minerală, băuturi carbogazoase și băuturi răcoritoare ca alternative sănătoase.

Așadar, meniul de băuturi de la nunta ta poate face o mare diferență în reușita evenimentului. Asigură-te că incluzi o gamă variată de băuturi pentru a satisface toate preferințele și pentru a crea o atmosferă de sărbătoare memorabilă. Cu o selecție inspirată de băuturi, nunta ta va fi cu siguranță un eveniment de neuitat pentru tine și invitații tăi.

Citește și: Calendar ortodox pentru anul 2024: Pe ce dată pică Paștele? Principalele sărbători cu cruce roșie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si