Ultimele două postări ale actorului Marian Rădulescu pe contul lui de socializare sunt filme de prezentare a Taberei de Spiritualitate OR&DO din Delta Dunării, organizate de Oreste Teodorescu și Doru Bem. Tabăra de Spiritualitate are loc în acest an între 7-14 iulie și 29 august – 5 septembrie. Actorul nu a explicat dacă a intenționat să participe la aceste acțiuni, cert este că în acest moment, prima ”etapă” a taberei este în plină desfășurare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Actorul Marian Rădulescu s-a sinucis aruncându-se de la etajul 4 al blocului în care locuia. Informația a fost confirmată ieri de conducerea Teatrului Excelsior. Împrejuărirle morții actorului nu sunt foarte clare, însă se pare că acesta avea probleme financiare. De asemenea, în presă s-a mai scris că Marian Rădulescu avea probleme și în viața personală.

Mesajul transmis de conducerea Teatrului Excelisor la moartea lui Rădulescu

”Cu sufletul greu anunțăm că ne-a părăsit Marian Rădulescu, un actor generos și dedicat al Teatrului Excelsior. Suntem alături de familia și apropiații îndoliați. Dumnezeu să îl aibă în pază”, a transimis conducerea Teatrului Excelsior, ieri.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si