Ursoaica Masha a ajuns în România în data de 21 martie 2022. Aceasta și-a petrecut toată viață în captivitate, fiind un animal de spectacol al unui circ ucrainean.

Citeste si: Colet suspect în parcarea unei policlinici din Târgu Mureș

Înainte de debutul invaziei rusești în Ucraina, Masha a fost salvată de la viața în captivitate. Mai apoi, s-a hotărât mutarea animalului în România, la sanctuarul de la Zărnești.

Prima încercare a acțiunii de tranfer a ursoaicei a fost împiedicată de război, dar, în cele din urmă, Masha a ajuns în noua sa casă.

Citeste si: Unde a fost găsită fata şefului Poliţiei din Bacău. "Era cu o sacoşă de rafie în mână şi părea confuză"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din nefericire, ursoaica nu a apucat să se bucure de libertatea din sanctuarul de la Zărnești pentru prea multă vreme. În timpul nopții trecute, Masha a suferit un accident vascular cerebral.

Ursoaica Masha a murit în cursul zilei de luni

”Cât de nedreaptă poate fi uneori soarta și cât de mici și neputincioși suntem în fața divinității. Rănile trecutului, anii lungi și grei de închisoare, foamea, abuzurile, stresul războiului, frica sunt câteodată mai presus de orice faptă bună....

Cineva acolo sus are alte gânduri și alte planuri pentru Masha. Doar trei săptămâni s-a putut bucura frumoasa noastră refugiată de liniștea și siguranța sanctuarului AMP Libearty. Ce fericită era înotând în piscina ei, ce moale era iarba care îi era culcuș și ce bine era să lenevească la soare...”, a scris pe Facebook AMP Libearty- Bear Sanctuary.

Citeste si: Fiicele lui Putin, vizate de Japonia. Țara le îngheață activele. Alți 400 de ruși sunt vizați de noile sancțiuni

”Acum, mai mult ca oricând, Masha are nevoie de gândul nostru bun. În cursul nopții a suferit un accident vascular cerebral și din păcate acum este paralizată. Suntem la capatâiul ei și ne rugăm pentru Masha, dar din păcate nu răspunde tratamentului”, se mai precizează în postare.

Rugăciunile nu au fost suficiente, iar Masha a murit în cursul zilei de luni: ”Masha a plecat...Am crezut că iubirea este suficientă, dar nu a fost! Cât de nedrept...De ce doar câteva zile de libertate? Aveai o viață întreagă înainte frumoasă. Până și soarele s-a bucurat că ai ajuns în sanctuarul din Zărnești! Mai știi? Nu ai apucat să te bucuri deplin de pădure, nu ai apucat să simți îndeajuns că oamenii pot fi și buni! Oare nu ai mai avut putere să lupți? Pentru cei care te-au iubit și și-au dorit pentru tine măcar câțiva ani de fericire durerea este acum imensă”.

Citeste si: O tânără a fost sechestrată într-un imobil din Voluntari

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

”Aleargă liniștită în pădurea veșnică, frumoasă Masha. Acolo sunt urșii noștri dragi care îți vor fi prieteni și nimeni, niciodată, nu o să te mai închidă, nu o să mai fi legată cu lanțul și nu va trebui să faci pe clovnul. Sperăm doar că, în puținul timp petrecut în sanctuarul AMP Libearty, ai simțit iubirea noastră”, a transmis AMP Libearty- Bear Sanctuary.

Citeste si: UPDATE| Incendiu la acoperișul secției UPU a Spitalului Bagdasar-Arseni din Sectorul 4 al Capitalei. 7 pacienți și personalul medical s-au autoevacuat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si