Ce sa nu porti niciodata la o nunta. Sfaturi de la care nu trebuie sa te abati niciodata
Pregatirea pentru o nunta nu este deloc usoara, chiar daca esti un simplu invitat. Trebuie sa arati grozav, dar sa ai grija sa nu eclipsezi mireasa, trebuie sa fii sexy, dar sa ramai eleganta. În încercarea de a a iesi în evidenta, risti sa îti transformi tinuta într-un adevarat dezastru vestimentar.
Îti spunem noi ce nu ai voie sa porti niciodata la o nunta.
Cea mai importanta regula este sa nu porti niciodata alb. tine cont ca mergi la nunta prietenei, rudei sau cunostintei tale, nici nu conteaza foarte mult legatura dintre voi, si nu vrei sa o scoti din sarite pe mireasa. Ai sapte culori si o multime de nuante din care sa alegi. Iar daca esti curajoasa, alege o rochie cu imprimeuri!
Chiar daca esti singura si ai pus, deja, ochii pe cavalerul de onoare, stai departe de prea scurt, prea mulat, prea decoltat. Nu trebuie sa te îmbraci pentru a o multumi pe bunica, dar nici sa para ca nu ti-a ajuns materialul pentru rochie. Arata ca ai clasa si opteaza pentru o rochie lunga si vaporoasa!
Oricat de cool ai fi, nu purta denim la o nunta. Poate vrei un aer casual, dar aceasta alegere spune despre tine ca îti lipsesc manierele. Este o dovada de sfidare a tuturor si nunta nu este locul potrivit sa fii rebela.
Daca nu vrei rochii elegante si pantofi înalti, o pereche de pantaloni foarte largi si un top chic sunt perfecte pentru tine.
Renunta la tiara si la rochiile ample, nu este momentul tau în care sa te simti ca o printesa. Compune-ti o tinuta simpla si sofisticata si vei arata grozav!
Chiar daca negru este o culoare eleganta, nu este potrivita pentru nunta. În plus, probabil vor fi alte 20 de invitate care au optat deja pentru LBD, asa ca nu este rau sa iesi în evidenta.
O culoare aprinsa va face diferenta

În încercarea de a a iesi în evidenta, risti sa îti transformi tinuta într-un adevarat dezastru vestimentar. Îti spunem noi ce nu ai voie sa porti niciodata la o nunta.

Cea mai importanta regula este sa nu porti niciodata alb. tine cont ca mergi la nunta prietenei, rudei sau cunostintei tale, nici nu conteaza foarte mult legatura dintre voi, si nu vrei sa o scoti din sarite pe mireasa.

Ai sapte culori si o multime de nuante din care sa alegi. Iar daca esti curajoasa, alege o rochie cu imprimeuri!

Chiar daca esti singura si ai pus, deja, ochii pe cavalerul de onoare, stai departe de prea scurt, prea mulat, prea decoltat. Nu trebuie sa te îmbraci pentru a o multumi pe bunica, dar nici sa para ca nu ti-a ajuns materialul pentru rochie.

Arata ca ai clasa si opteaza pentru o rochie lunga si vaporoasa!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Oricat de cool ai fi, nu purta denim la o nunta.

Poate vrei un aer casual, dar aceasta alegere spune despre tine ca îti lipsesc manierele.

Este o dovada de sfidare a tuturor si nunta nu este locul potrivit sa fii rebela.

Daca nu vrei rochii elegante si pantofi înalti, o pereche de pantaloni foarte largi si un top chic sunt perfecte pentru tine.Renunta la tiara si la rochiile ample, nu este momentul tau în care sa te simti ca o printesa.

Compune-ti o tinuta simpla si sofisticata si vei arata grozav!

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Chiar daca negru este o culoare eleganta, nu este potrivita pentru nunta. În plus, probabil vor fi alte 20 de invitate care au optat deja pentru LBD, asa ca nu este rau sa iesi în evidenta.

O culoare aprinsa va face diferenta

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si