Close sidebar
Close sidebar

Ce salariu castiga un casier la Lidl in Ungaria. Diferentele dintre salariile de aici si cele din Romania sunt uriase

Lidl Ungria ofera unele dintre cele mai mari salarii din tara in acest domeniu. In timp ce venitul angajatilor din lanturile locale raman in continuare mici, Lidl ofera salarii atractive, impulsionate de deficitul de forta de munca din aceasta tara.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Astfel, potrivit unui sudiu citat de Budapest Business Journal, un casier la Lidl poate primi un salariu brut de aproximativ 790 de euro pe luna, la care se adauga si diversele prime si beneficii, informeaza zf.ro.

Salariul unui vanzator la Lidl, in Romania este de aproximativ 1.700 de lei, adica 380 de euro, arata tot Ziarul Financiar intr-un material de la inceputul lunii aprilie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Potrivit aceluiasi studiu, un alt lant de magazine din Ungaria care ofera salarii atractive este Aldi. potrivit studiului, la un nivel brut de 216.500 de forinţi pe baza unei săptămâni de lucru de 40 de ore, însă casierii Aldi pot câştiga până la 296.300 de forinţi pe lună.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI