Averea artistică a cântăreţului Petrică Mîţu Stoian va moștenită de Emil Badea, un tânăr interpret.

Ce se întâmplă cu averea artistică a lui Petrică Mîţu Stoian. S-a decis cine  îi va prelua repertoriul

Petrică Mîţu Stoian împreună cu Emil Badea

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Doliu în lumea muzicii populare! Ilie Bogdan s-a stins din viață chiar în prag de sărbători: „Ne părăsești și tu!”

Cântărețul de muzică populară a înregistrat o piesă cu Emil Badea în satul natal. Familia lui Petrică Mîţu a hotărât ca tânărul să fie cel care va prelua de acum încolo brandul Petrică Mîțu Stoian, dar și să organizeze festivaluri și alte spectacole în memoria artistului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Emil Badea va putea folosi de acu încolo numele, imaginea, dar și cântecele lui Mîţu Stoian.

Cine este Emil Badea, cel care va moșteni averea artistică a lui Petrică Mîțu Stoian 

Rudele au hotărât ca Badea să fie cel care moștenește acest brand, întrucât Petrică Mîțu Stoian avea o colaborare foarte bună cu tânărul interpret de muzică populară, fiind singurul, de altfel cu care a înregistrat un videoclip în comuna sa natală, Izverna.

De asemenea, Emil Badea a postat un mesaj pe  rețelele de socializare, acolo unde a mulțumit familiei lui Petrică Mîţu și promite că va organiza evenimente frumoase care să cinstească memoria celui care a fost "Luceafărul Mehedințiului", așa cum îl numește el.

Citește și: Constantin Enceanu trece prin clipe de coșmar. Cântărețul are mari dureri și va ajunge pe mâna medicilor

Mai mult, familia regretatului interpret de muzică populară atrage atenția asupra faptului că acest brand poate fi folosit doar de către Emil Badea, nu și de către alte persoane.

Reamintim faptul că Petrică Mîțu Stoian a plecat dintre noi pe data de 06 noiembrie 2021 în Reșița, acolo unde a fost internat la spital, în stare gravă.

Citește și: Florin Salam a fost victima unui nou scandal cu baionete și cuțite. Cum a scăpat manelistul din mijlocul interlopilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si