Recent, Sorin și Nicoleta au decis să pună punct relației lor de iubire. Vestea a fost un adevărat șoc pentru apropiați și pentru susținătorii acestora din emisiune. Fanii celor doi s-au împărțit acum în două tabere. Dacă unele persoane o apără pe Nicoleta și Sorin este susținut în continuare de fani.

sorin și nicoleta casa iubirii

Ce se întâmplă cu Sorin la scurt timp după despărțirea de Nicoleta? „Unde e dragostea aia de la Casa Iubirii?”

Sorin, luat la întrebări de fani

Susținătorii Nicoletei nu pierd ocazia de a-l pune la zid pe Sorin. La ultima postare a fostului concurent reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Sorin a postat un scurt videoclip din culisele emisiunii chiar de la începutul perioadei în care s-a îndrăgostit de Nicoleta.

Unii dintre ei au crezut că Sorin caută să se reîntoarcă și nici măcar nu au vrut să audă despre o astfel de opțiune. Alți fani l-au tras la răspundere pentru durerea pe care i-a cauzat-o Nicoletei.

Admiratorii fostului cuplu nu înțeleg nici acum cum Sorin se simte atât de bine și nu suferă după despărțirea de Nicoleta. Se pare că tânărul a reușit să o dea uitării pe Nicoleta ținând cont de iubirea pe care i-o purta.

„Genul de bărbat care vrea doar în lumea lui”/ ”Dezamăgire, Sorine!”/ ” Unde e dragostea aia de la Casa iubirii, te-ai folosit de Nicoleta să ajungi în finală, să iei bănuții și acum ce-ai făcut? Rușinică”/ ”Oare atât de repede dispare o

iubire?”/ ”Sper că nu apari iar prin emisiune”, sunt câteva din comentariile apărute în mediul online, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și: VIDEO. "Mi se pare superficial". Patricia îl pune la punct pe Claudiu, noul concurent din "Casa Iubirii"

Unele persoane continuă să îl susțină pe Sorin și după despărțirea de Nicoleta.

Sorin și Nicoleta s-au despărțit! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „Luptați pentru iubire!”

Nicoleta și Sorin, doi foști concurenți în Casa Iubirii, și-au spus adio! Fanii tinerilor au rămas șocați când au auzit! Ce și-au spus pe live-ul de pe TikTok?

Relația Nicoletei cu Sorin a ajuns la final! Foștii concurenți din Casa Iubirii au făcut anunțul incredibil pe rețelele de socializare!

Cei doi traversează momente grele, iar relația lor nu este în cea mai bună formă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Comportamentul lui Laurențiu îi dă de gândit Biancăi. Acesta este acuzat că încă o mai caută, deși lasă de înțeles că nu o mai vrea

Ei au decis să se despartă, iar fanii au fost cu adevărat șocați de decizia lor.

Nicoleta și Sorin s-au despărțit!

Nicoleta și Sorin au fost mereu deschiși cu privire la relațoa lor. Cei doi și-au ținut admiratorii la curent cu detaliile din viața lor.

Cei doi au făcut un live pe TikTok în care și-au anunțat fanii că au decis să se despartă. Nimeni nu s-a așteptat la o asemenea veste, iar decizia este una foarte grea pentru ambii foști concurenți în Casa Iubirii.

„N-o mai lungim mult, vă pup din tot sufletul! Tu (n. r. Nicoleta) mai stai dacă vrei, eu nu mai stau că trebuie să îmi bag băgăjelul.

Citește și: Schimbare radicală pentru Bianca Comănici. Ce se va întâmpla cu vedeta? „Dacă o să fie o decizie bună sau nu, vom vedea peste ani”

Asta este! Sper să apreciați și ne auzim când vom mai intra pe live”, a spus Sorin.

„N-o să mai am curaj!”, a spus Nicoleta, emoționată și tristă.

„Ei, n-o să mai ai curaj. Ți-am zis eu, fii mai strong că în viața asta oricine o să aibă ocazia o să vrea să te calce în picioare. Trebuie să fii mai strong!”, i-a  spus fostul concurent de la Casa Iubirii.

„Luptați pentru iubire!”

Citește și: Alexandru nu a renunțat la Cristina. Ce surpriză i-a pregătit concurentul?

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Fanii celor doi au fost șocați să afle decizia lor. În comentarii, admiratorii lor au reacționat, fiind dezamăgiți și triști.

„Sorin și Nicoleta, luptați pentru iubire! Dumnezeu să vă călăuzească pașii și să vă lumineze mințile pentru o decizie bună și benefică pentru viața voastră!”

„Nu am fost susținătoarea lor, dar am apreciat iubirea lor și îmi pare rau dacă s-au desparțit!”

Citește și: George și Larisa au dezvăluit motivul pentru care nu vor să formeze un cuplu. Ce spun ceilalți concurenți?

   „Doamne ferește... Chiar este adevărat?”

„  Eu cred în puterea lor de a găsi o cale de mijloc și cred că vor depăși momentul!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Cameră roșie cu scântei în ediția de azi a emisiunii ”Casa Iubirii”. Radu și Cristina sunt la un pas de împăcare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si