O asociație de propietari din Iași a dat în judecată un propietar, după ce acesta nu a mai plătit costurile de întreținere timp de mai mulți ani.

Bărbatul este nevoit să plătească acum o sumă enormă, care se ridică la zeci de mii de lei.

"Trebuie să plătească acum. Vrem să se termine odată totul", a declarat președintele asociației de proprietari, despre situația cu care se confruntă.

Sumă colosală pentru costuri de întreținere. Un bărbat trebuie să plătească zeci de mii de lei

Un bărbat a fost dat în judecată de asociația de proprietari a blocului în care ar fi locuit. Motivul este neplata costurilor de întreținere, timp de mai mulți ani.

Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro., bărbatul ar fi nevoit să plătească zeci de mii de lei. Suma enormă a fost adunată pe parcusul a cinci ani.

Omul are problemele lui de nu a plătit întreținerea, nici nu mă interesează acum pe mine, vreau doar să recuperez banii pe care îi datorează. Am ajuns în instanță de mai bine de 2 ani, însă datoria este mult mai veche, altă cale nu este, doar că durează ceva timp până se soluționează. Eu cred că așa se va ajunge, până la urmă, la un final și o să ne recuperăm și suma de 30.000

de lei. Din fericire, nu am avut probleme în cadrul asociației din cauza datoriei lui, însă regula este clară, dacă ai consumat ceva, trebuie să plătești, a declarat președintele asociației de proprietari, potrivit antena3.ro.  

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citește și: Situație uluitoare la Orșova! Cetățenii, câștig de cauză în instanță, în fața administrației locale. Ce trebuie să facă acum Primăria?

barbat care scoate bani din portofel

Ce sumă trebuie să plătească un bărbat din Iași, la întreținere?

[Sursa foto: istockphotos]

Asociația de proprietari a încercat să îl convingă pe om pe cale pașnică să își plătească datoriile, dar nu a avut rezultat. În aceste condiții, asociația de proprietar așteaptă următoare înfățișare din instanță pentru a vedea cum se va finaliza situația deloc plăcută.

Datoriile bărbatului s-ar ridica la suma de 28.000 de lei. La acestă valoare enormă se adaugă și penalități în valoare de 30.000 de mii de lei. După un calcul simplu, bărbatul trebuie să scoată din buzunar 58.000 de lei pentru plata întreținerii, restante de cinci ani.

costuri

 "Trebuie să plătească acum. Vrem să se termine odată totul"

[Sursa foto: istockphotos]

Nu îl cunosc personal pe dumnealui, nici măcar nu mai stă în apartamentul respectiv, dar asta nici nu este import ant, trebuie să plătească acum, asta e tot ce contează. Lucrurile sunt complicate și vrem să se termine odată totul, a mai declarat președintele asociației de proprietari, conform antena3.ro.  

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si