Unul dintre cele mai fericite momente din viața unui cuplu a avut un final tragic. În timp ce își sărbătoreau logodna, viitorul mire a căzut și s-a accident mortal.  

"S-a încercat totul pentru salvarea lui", a declarat unul dintre invitații aflați la petrecerea de logodnă care a avut un final tragic, potrivit digi24.ro.

petrecere de logodnă

Un tânăr a murit în timp ce își anunța logodna

[Sursa foto: istockphotos]

Tragedie la petrecerea de logodnă: viitorul mire s-a lovit mortal

Tragicul incident a avut loc în Australia de Vest. În timp ce își anunța logodna cu aleasa inimii, Liam Trimmer, în vârstă de 29 de ani, a căzut și s-a accidentat mortal în zona gâtului.

Bărbatul care urma să deevină mire a căzut în timpul petrecerii și s-a tăiat la gât, în zona arterei carotide. Participanții la eveniment au declarat că bărbatul a murit cu puțin timp înainte ca medicii să ajungă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"S-a încercat totul pentru salvarea lui, dar nu a fost să fie și știu că toți cei care au fost implicați sunt foarte supărați în acest moment.

Cred că își doresc să se trezească din acest coșmar", a declarat comisarul Col Blanch presei locale, potrivit sursei citate anterior.

Potrivit informațiilor relatate de digi24.ro, viitorul mire era de origine britanică. Bărbatul a imigrat în Australia de Vest pentru a deveni ofițer, iar visul i se îndeplinise. Liam Timmer a devenit unul dintre cei mai buni ofițeri din regiunaea sa.

Citește și: Tragedie fără margini pentru o familie din Satu Mare! Un băiat de doar 14 ani a fost găsit decedat în propria casă. Care ar putea fi cauza morții minorului?

politie

Un tânăr a murit la petrecerea de logodnă

[Sursa foto: istockphotos]

"Acesta este un moment foarte greu pentru poliția din Australia de Vest", a mai declarat comisarul Col Blanch presei locale.

Toi colegii regratatului mire au mărturisit că Liam era un "ofițer extrordinar" și "iubea să își ajute comunitatea".

Din păcate, tânărul nu a mai apucat să își îndeplinească dorința de a se căsători cu aleasa inimii sale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si