De-a lungul anilor, individul a pretins că este cel mai bătrân om din lume, afirmația fiind adesea înconjurată de controverse.

Cel mai bătrân om din lume s-a stins din viață la vârsta de 127 de ani. De ce nu a reuşit Jose Paulino să intre în Cartea Recordurilor

Citește și: „Am câștigat 220.000 de euro din pozele cu picioarele mele. Nu îmi arăt decât tălpile goale”

În cazul lui Jose Paulino au existat câteva documente care conțin erori, greșeli care sunt considerate responsabile pentru acordarea acestui titlu.

De ce nu a reuşit Jose Paulino să intre în Cartea Recordurilor? Erorile din documente care nu i-au adus titlul oficial de „cel mai bătrân om din lume”  

Potrivit documentelor pe care le deținea, Jose Paulino s-ar fi născut în anul 1895, trăind astfel în timpul celor două Războaie Mondiale. Data de naștere este menționată în certificatului de căsătorie al bărbatului.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cu toate acestea, potrivit Cărții Recordurilor, titlul de „cel mai bătrân om din lume” este deținut de Maria Branyas Morera, o femeie din Spania, care în aceste momente are vârsta onorabilă de 115 ani.

Rudele și apropiații lui Jose susțin că bătrânul avea obiceiul să bea câte un păhărel de alcool în fiecare zi, și sunt de părere că acesta ar fi și secretul longevității lui.

Cel mai bătrân om din lume s-a stins din viață la vârsta de 127 de ani. De ce nu a reuşit Jose Paulino să intre în Cartea Recordurilor

Citește și: "Barbie din viața reală", acuzată că a creat o sectă "paranormală" și își otrăvește adepții cu mercur

Bărbatul în vârstă de 127 de ani avea 7 copii, 25 de nepoți și 42 de strănepoți.

”Aici, la țară, oamenii sunt înregistrați de obicei când sunt mai în vârstă. Există mai multe cazuri cu documente incorecte. Există o doamnă în apropiere care are 98 de ani. Ea spune că l-a cunoscut când era doar un băiat. Atunci am devenit curioși să îi confirmăm vârsta și am căutat la oficiul de stare civilă pentru a afla ce este corect. Cu siguranță avea peste 100 de ani, cel puțin 110 ani. Acum trebuie să știm cum va fi înregistrat pe certificatul de deces”, a precizat Eliane Ferreira.

Jose Paulino s-a stins din viață cu doar o săptămână înainte să împlinească 128 de ani.

Citește și: Randy Meisner, membru fondator al trupei Eagles, a murit la vârsta de 77 de ani. De ce afecțiune suferea? Basistul era numit "cel mai dulce om din industria muzicală"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si