Nunta anului 2023 poate să fie oricum, dar nu simplă! Fiecare element trebuie ales cu atenție, astfel încât să fie parte dintr-un întreg absolut uluitor. 

Citește și: O nuntă s-a transformat în înmormântare. "Vor fi îngropate împreună"

”Am pregătit și o masă curajoasă. Este o masă transparentă, transparentă complet. Scaunele sunt transparente, blatul este transparent. Și suportul, în care sunt puse florile, este transparent.”

Vesela, musai să fie elegantă și rafinată

Pentru astfel de aranjamente curajoase, vesela este musai să fie elegantă și rafinată. Pe cât de pretențioas este acest aranjament, pe atât de spectaculos va fi pentru invitații evenimentului. Specialistul florist, Nicu Bocancea, este foarte bine că decorurile sunt piesa centrală a oricărei nunți și le organizează cu meticulozitate, în funcție de preferințele cuplului. Una din vedetele anului este decorul suspendat.

Citește și: VIDEO- Siluete umane din flori, la Casa Darvas din Oradea

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”Avem o altă masă cu un aranjament suspendat care este o vedetă a anului în curs, iar o asemenea locație își permite să te poți agăța și să poți creea astfel de elemente, pentru a elibera partea jos și atunci decorul suspendat.”

Un alt element care atrage atenția la un astfel de eveniment este, incontestabil, buchetul miresei. Iar tendințele acestui an propun variante monocrome sau în combinații de culori foarte delicate.

Nicu Bocancea, florist:  ”Am pregătit trei buchete superbe din florile care încep să fie în acest seonz. Avem Ranunculus, avem Heleborus, avem bujori care sunt vedeta anului și cred că sunt de 5-6 ani în topul preferințelor.”

Indiferent de stilul pe care îl preferați și alegerile pe care le faceți, specialiștii recomandă atenție la fiecare element, căci ele trebuie să fie într-o armonie perfectă unul de celălalt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si