Au fost dezvăluite cele mai bune plaje cu buget redus din Europa- acolo unde vă puteți aștepta la temperaturi plăcute de 30°C și beri mai ieftine de 1 euro.

Citește și: Caracatițele visează la fel ca oamenii- ce au descoperit biologii din Japonia| VIDEO

Cercetarea a fost realizată de site-ul Omio, de comparare a călătoriilor de vacanță, care a analizat prețul mediu al costurilor, inclusiv apă îmbuteliată, berea și un prânz ușor.

Citește și: Un turist a găsit o "fereastră secretă" în hotelul din Grecia ca să-și prelungească șederea la all-inclusive

Analilștii au comparat costurile a 75 dintre cele mai populare plaje din Europa și au inclus și alți factori decât prețul, precum temperaturile și popularitatea locațiilor.

Cea mai ieftină și populară plajă din Europa

Pe baza celor de mai sus, cea mai ieftină destinație de plajă a fost Cleopatra Beach din Turcia.

Situată în vestul peninsulei Alanya, în regiunea Antalya, plaja Cleopatra se află la doi kilometri de centrul orașului Alanya.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cleopatra Beach, Alanya, Turcia

Pe plaja mai puțin cunoscută, turiștii vor putea cumpăra o sticlă de apă pentru 2,5 lei și vor putea lua un prânz rapid pentru 20-25 lei.

Dar prețul unei beri este mai scump în comparație cu alte destinații, potrivit The Sun. O bere costă în medie la 6-7 lei.

Alte plaje ieftine în Europa

A doua cea mai ieftină plajă din această vară este  Long Beach din Ulcinj, Muntenegru.

Nu degeaba se numește Long Beach: această plajă se întinde pe 13 kilometri și are o mulțime de șezlonguri și umbrele de soare.

Plaja Long Beach din Ulcinj, Macedonia

Plaja Long Beach din Ulcinj, Macedonia

La această plajă, un prânz rapid și o sticlă de apă vor costa în jur de 35 de lei (5,24 lire sterline).

Și conform cercetărilor, turiștii vor putea cumpăra o bere cu mai puțin de 4 lei- mai puțin decât o sticlă de apă.

Plaja Primorsko din Bulgaria a fost, de asemenea, listată ca o altă plajă accesibilă. Și aici o bere costă sub 4 lei, dar și mâncarea și băutura sunt ieftine, cu o masă care costă doar 40-45 de lei.

Alte destinații de pe lista prezentată de The Sun includ Playa de Ses Illetes din Formentera, Spania și plaja Heringsdorf din Germania.

Playa de Ses Illetes

Playa de Ses Illetes, Spania


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si