Spectacolele lui Celine Dion care au fost anulate urmau să aibă loc la Tel Aviv, Nicosia, Attard (Malta), Atena, Carhaix (Franţa), Lucca (Italia), Nyon (Elveţia) și Bucureşti.

Citește și: Celine Dion a ajuns la 40 de kg

"Mă întristează enorm că trebuie să vă spun astăzi că nu voi fi pregătită să îmi reîncep turul prin Europa, în februarie", a spus Celine Dion, adăugând că are alături "o echipă excelentă de medici".

Celine Dion suferă de "sindromul omului înţepenit" 

Vizibil emoţionată în mesajul video postat pe contul său de pe reţele sociale, vedeta din Quebec a explicat că se confruntă cu "probleme de sănătate de multă vreme".

"Recent, am fost diagnosticată cu o tulburare neurologică foarte rară, numită în engleză "stiff-person syndrome" ("sindromul omului înţepenit"), a explicat ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Această tulburare, care se caracterizează în special prin rigiditate musculară progresivă, îi provoacă lui Celine Dion dificultăţi la mers şi o împiedică să îşi "folosească corzile vocale" aşa cum şi-ar dori, a detaliat cântăreaţa.

Turneul lui Celine Dion urma să fie reluat la sfârşitul lunii februarie, în Republica Cehă, la Praga. Concertele vedetei programate în vară sunt, de asemenea, afectate.

Celine Dion a susţinut primele 52 de spectacole din acest turneu înainte de debutul pandemiei de COVID-19, la începutul anului 2020.

Vedeta a anunţat apoi în ianuarie că anulează etapa nord-americană a acestui turneu din cauza problemelor sale de sănătate.

Potrivit site-ului cântăreţei, concertele care urmau să aibă loc în primăvară, în perioada 24 februarie- 11 aprilie, au fost reprogramate în primăvara anului 2024.

Citește și: Madonna împlinește 63 de ani. Ce avere a strâns regina muzicii pop în cei 39 de ani de carieră

Spectacolele planificate la vară, între 31 mai şi 17 iulie, au fost anulate. Concertele dintre 26 august şi 4 octombrie nu sunt afectate.

La București, Celine Dion urma să susțină un concert în data de 11 iunie 2023.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si