„Poți să oferi un cadou iubitei sau iubitului tău sau soțului tău, în cazul unui cuplu, o vacanță și o cură de detox. Ceea ce vrea să poată merge într-o vacanță și să poți sărui sănătate. Și dacă învățați de la specialiști de acolo cum să trăiți, cum să mâncați( nr sănătos), când vă întoarceți la viețile voastre, poate că

în loc de 60-70 de ani veți celebra împreună 100 de ani”, recomandă Cesur Durak, specialist în detoxifiere.

Românii încep să prefere vacanțele detox

Specialistul in detoxifiere Cesur Durak a obervat ca romanii au invatat sa isi schimbe mentalitatea, se gandesc si merg tot mai des in astfel de vacante. Iar un sejur in Turcia poate satisface toate gusturile partenerilor.

„Poți să îți faci vacanța alături de o cură de detoxifiere. Unele familii sunt așa. Unul dintre partenerii vrea să facă o cură de detox, soțul sau soția dar dorește doar o vacanță cu tot ceea ce implică aceasta. Așa că există această oportunitate să le faci pe amândouă în același loc.

Poți să urmezi sau cură de detox în același hotel, iar partenerul poate merge în altă parte să continue vacanța”, spus Cesur Durak.

Citeste si: Tratament detox pentru ten, după sărbători

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Aici turistii beneficiaza de cazare de lux in hotel de 5 stele, impreuna cu terapii well-being si programe de purificare menite sa relaxeze corpul, mintea si sufletul si sa refaca energia.

„Hotelul are propria sa plajă, piscine acoperite sau exterioare, are un SPA foarte mare, unul dintre cei mai mari din Europa, multipremiat. Există concepte diferite: conceptul detox, conceptul ultra-all-inclusiv. Cât timp esti acolo poate folosi toate aceste facilități”, a mai adăugat specialist în detoxifiere.

Citeste si: VIDEO| Secretele tinereţii fără bătrâneţe

Reduceri pentru Ziua Îndrăgostiților

Lunile februarie, martie si aprilie sunt varful de sezon pentru tratamentele de detoxifiere in Bodrun, insa indragostitii pot beneficia in aceasta perioada de reduceri substantiale.

„Toți cei care până pe 14 februarie vor face rezervări pentru un sejur cu programul de a oferi o extrareducere de 10 %”, anunță specialiști în domeniu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Cesur Durak  este specialist in detox, iar programul său,  Turcare, face  Cesur Durak   este specialist in detox furori la nivel international. Nu de alta, dar cu totii avem nevoie de medici buni, pe care este foarte greu sa ii gasim. Cesur Durak a dezvoltat un nucleu care ajuta romanii sa ajunga la cei mai buni specialisti straini, in functie de diagnostic.

Cesur Durak, unicul specialist detox din Romania, este expertul si   reprezentantul exclusiv Bonus Travel pe piata din Romania   al programelor de detoxifiere care au devenit un adevarat fenomen printre adeptii tot mai numerosi ai vietii sanatoase si care sunt disponibile la centrul   Sianji Well Being, in Bodrum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si