Finala Chefi la cuţite 2020 sezonul 8 se dispută pe 16 decembrie 2020. Câștigătorul Chefi la Cuțite 2020 este Ionuț Belei! El primește titlul de cel mai bun bucătar din România și cei 30.000 de euro acordați marelui câștigător.

Ionuț Belei a povestit cât de mult i s-a schimbat viața și își amintește întotdeauna de unde a pornit.

”Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul.

Ionuț Belei, câștigătorul Chef la cuțite 2020

Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, a declarat Ionuț Belei despre el.

Finala Chefi la cuţite 2020 sezonul 8- 16 decembrie 2020. Toată lumea se întreba cine va câştiga: Roxana Blenche, Ionuț Belei sau Maria Șandru? Cu doar câteva ore înaite de emisiune, se pare că organizatorii s-au dat de gol.

chefi la cutite
Chefi la cutite, ediția a 8-1. Marele câștigător: Ionuț Belei

UPDATE. Mai sunt doar câteva ore până la finala Chefi la cuţite 2020, sezonul 9! Câştigătorul, aşteptat cu sufletul la gură

Sezonul 8 din cadrul emisiunii Chefi la cuţite începe la ora 20:30. Câştigatorul sezonului 8 din Chefi la cuţite 2020 va fi anunţat la finalul emisiunii.

Citeste si: Cine este Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite 2020 sezonul 8

Fanii emisiunii de la Antena 1 deja îl văd câștigător pe unul dintre participanți, după ce a publicat o serie de imagini în mediul online.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din cei 9 au rămas doar 3 concurenţi să lupte pentru titlul care le va aduce recunoaşterea calităţilor de bucătar, notorietate în branşă şi multe alte beneficii.

Finala Chefi la cuțite 2020 are loc pe 16 decembrie. După luni bune de competiție, fanii emisiunii vor afla marele câștigător. Cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au plecat în luptă cu cei mai buni dintre concurenți, după un castig riguros.

Cine a câştigat Chefi la cuţite 2020- sezonul 8. Se anunţă o luptă aprigă!

Roxana Blenche a ajuns în finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8, iar Ionuț Belei, al doilea dintre cei trei finaliști ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8. După anunţul făcut privind cei doi concurenţi, emoțiile au continuat și Gina Pistol a anunțat cine este cel de-al doilea finalist din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Au existat doi concurenți, Maria Șandru și Paul Maxim, care se află la egalitate.

Maria Șandru este însă al treilea concurent din cei trei finaliști ai sezonului 8 „Chefi la cuțite” Decizia a fost luată de Florin Dumitrescu, iar verdictul nu a fost unul tocmai simplu. Ea se va lupta în finala Chefi la cuţite 2020- sezonul 8 din 16 decembrie 2020.

Chefi la cutite 2020 - sezonul 8 finala 16 decembrie 2020: Cine este castigatorul?
Chefi la cutite 2020 - sezonul 8 finala 16 decembrie 2020: Cine este castigatorul?

Sorin Bontea, echipa tunicilor în dungi, a mers în luptă alături de Vlăduț Manoliu, Roxana Vasile, Adrian Luca, Silviu Costan (Foca), Romică Romașcu, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur).

Citeste si: Cea mai iubită concurentă de la „Chefi la cuțite” este însărcinată. Cât de mare i-a crescut burtica de gravidă FOTO

Florin Dumitrescu, chef al echipei în buline, i-a ales pe Zannidache Edmond Hubert, Andrei Hîncu (Kani), Cristina Raiu, Adina Lavinia Szekely, Claudia Radu, Vincent Lointier și Alberto Chelu (cuțitul de aur).

Cătălin Scărlătescu, conducătorul echipei în carouri, a participat alături de Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Cătălin Rizea, Coca Nicolae Eupsihie, Lavinia Ilcău, Roxana Blenche, Paul Maxim și Cristian Boca (cuțitul de aur).

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Cine este de fapt Miklos Tolnai, bucatarul mincinos de la "Chefi la cutite" si de ce este aparat de sefi. Ce se urmareste

Chefi la cutite 2020 - sezonul 8 finala 16 decembrie 2020: Cine este castigatorul?
Chefi la cutite 2020 - sezonul 8 finala 16 decembrie 2020: Cine este castigatorul?

Cine este câştigătorul Chefi la cuţite 2020- sezon 8. Favorita fanilor este....

Roxana Blenche, concurentă în echipa tunicilor cu bulinuțe, condusă de chef Florin Dumitrescu, este favorita publicului în lupta pentru marele premiu. Mai mult decât atât, fanii Roxanei Blenche sunt de părere că ea a câștigat trofeul chefi la cuțite sezon 8, după ce frumoasa concurentă a publicat în mediul online mai multe fotografii care le-au ridicat semne de întrebare.

Citeste si: Supriză emoționantă pentru semifinaliștii ”Chefi la cuțite”. Ce mesaj a primit Ionuț Belei și cu cine a gătit

Concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu a publicat o serie de imagini de la o sedință foto, în care apare cu fața acoperită de foițe de aur. "După pozele pe care le postezi cu aur, îmi dă impresia că tu ai câștigat acest sezon", "Am făcut pariu cu prietenii mei ca tu câștigi sezonul. Baftă, ajută-mă să câștig", "Meriți să câștigi", sunt doar câteva dintre comentariile stârnite de fotografii.

Chefi la cutite 2020 - sezonul 8 finala 16 decembrie 2020: Cine este castigatorul? Roxana Blenche, favorita fanilor
Chefi la cutite 2020 - sezonul 8 finala 16 decembrie 2020: Cine este castigatorul? Roxana Blenche, favorita fanilor

La ce oră începe finala Chefi la cuțite 2020, sezonul 8, din 16 decembrie 2020?

Mai sunt doar câteva ore până fanii emisiunii vor afla cine câștigă marele premiu în valoare de 30.000 de euro și titlul de cel mai bun bucătar din România.

Finala Chefi la cuțite 2020, sezonul 8, are loc pe data de 16 decembrie 2020 la Antena 1. Fiecare concurent a sperat că va prinde un loc în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8, ce va avea loc în data de 16 decembrie 2020, de la ora 20:30.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si