“După o lungă perioadă de cumpătare, Charles Henry Mosley III şi-a pierdut viaţa pe 9 noiembrie 2017, din cauza dependenţei. Vă spunem asta în speranţa că va folosi şi altora care se luptă cu această boală”, se arată în comunicatul familiei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Formaţia Faith No More i-a adus un omagiu fostului lor coleg: “Cu inima grea, am aflat de moartea prietenului şi colegului de trupă, Chuck Mosley(...) Cât de norocoşi am fost că am putut cânta împreună anul trecut când am relansat primul nostru album. Multora le va lipsi entuziasmul, umorul şi stilul lui. Am fost o familie, una neobişnuită şi disfunţională, şi vom fi întotdeauna recunoscători pentru timpul petrecut cu Chuck”.

Născut la Los Angeles, Mosley a cântat cu basistul Bill Gound într-o trupă numită Animated. Cei doi s-au alăturat Faith No More în 1983.

Mosley a cântat pe primele două albume ale trupei, “We Care a Lot” (1985) şi “Introduce Yourself” din 1987, care a fost lansat prin Warner Bros, scrie Wowbiz.ro.                 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si