Copiii, cu vârste cuprinse între 2 şi 9 ani, au fost aduşi la spital în stare de somnolenţă. "Este vorba de 5 fete cu varste între 2 ani şi 6 ani, au ingerat in mod accidental anxiar- (anxiolitic pentru tratamentul stărilor de anxietate). S-au prezentat cu stare gen.alterată, somnolente. Vor rămâne  internate pe sectia de toxicologie cu tratament perfuzabil conform protocolului.", au declarat reprezentanţii spitalului.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum au ajuns copiii să înghită calmantele. Urmează să se afle dacă minorele au rămas nesupravegheate. Dacă se dovedeşte că aşa este, părinţii vor fi decăzuţi din drepturile părinteşti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Parinţii au semnat un acord cu spitalul potrivit căruia să NU se facă declaraţii către presă. 

Din primele informaţii se pare că mama celor 3 surori a ieşit din casă, să meargă să ia ajutorul social, iar când s-a întors, le-a găsit pe toate 5 fiindu-le rău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si