Cinci persoane au fost grav rănite într-un accident rutier produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Vicovu de Sus, în urma coliziunii a două autoturisme, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, conform Stiri Diaspora.

În accident au fost implicate 6 persoane

La faţa locului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, iar în sprijinul acestora au ajuns şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

În accident au fost implicate şase persoane, dintre care trei fost încarcerate: una, inconştientă (stare comatoasă), iar celelalte două, conştiente şi cooperante.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1708/20314582/1/technology-2500010-960-720.jpg

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Citește și: Un șofer beat a provocat un grav accident rutier în Suceava

Potrivit sursei citate, patru victime, doua fete, cu vârste de 20 şi 21 de ani, dar şi doi tineri, cu vârste de 19 şi 30 de ani au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuţi.

O a cincea victimă, un băiat în vârstă de 18 ani, inconştient, în stare comatoasă a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul Judeţean Suceava. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si