Două din cele mai frumoase cupluri din Casa Iubirii s-au separat în mai puțin de o săptămână, iar dezamăgirea fanilor nu a întârziat să apară. Așa că la nici câteva zile de la separarea lui Ionuț și a Larisei, Adrian și Bianca și-au spus adio relației formată în Casa Iubirii.
Se pare că cei doi nu ar mai fi găsit nicio cale de rezolvare a conflictelor, așa că s-au hotărât să pună punct, deși toată lumea îi vedea legați pe viață.

Citeste si: Încă un cuplu s-a destrămat în ”Casa Iubirii”: „Am simțit la început, dar acum nu mai simt”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Adrian ar fi fost avertizat în repetate rânduri de băieții din casă, precum Odeh, dar acesta i-a dat de fiecare dată crezare Biancăi.

Cei doi s-ar fi despărțit din cauza faptului că toate discuțiile lor din ultima vreme erau în contradictoriu, fapt ce a dus la degradarea dintre cei doi.

"Este o relație incompatibila. Gemenii și Carpicornii nu au nicio legătură, însă din nou, nu ne uitam la aceste lucruri, dar sunt șanse și informații pe care putem să le folosim.

Femeia Gemeni este comunicativa, mentala. Ei au nevoie de spatiu, nu te poți baga în sufletul lor. Zodiile de Aer are nevoie de detașare.
Capricornii preia de la zodia Rac, sunt sensibili. Se înconjoară de un turn. Trăiesc într-un turn. Trebuie să cucerești aceste fortărețe. Îi poți cuceri pe viață. Bianca i-a intrat pe sub piele. Însă intervin și alti factori și în funcție de asta, nu contează Soarele, însă într-o compatibilitate, contează altceva.
El vă proiecta acea lipsa în partener. Își vă alege ceea ce întruchipează acea lipsa.

Citeste si: O concurentă din Casa Iubirii, reacție neașteptată! Cine vrea să-l pună la punct pe Radu: „Ești sub orice critică” 

Analiza este extrem de complexa. Analiza se face cu cei doi parteneri în partea, poți face o harta a relației. Într-o relație avem un triunghi. Depinde de ei daca vor rezista. Daca te uiți astrologic, nu au nicio legătură, dar chiar daca nu sunt compatibilități și au nevoie de aceasta lecție de viață.", spune astrologul Luminiță Ristea despre cuplul din Casa Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si