Un bărbat în vârstă de 46 de ani s-a aruncat de la etajul 9 al unui bloc din Capitală. Potrivit primelor informații, bărbatul era dirijor, de origine sud-coreeană și s-ar fi stabilit în România în urmă cu 7 ani.

Bărbatul care s-a sinucis aruncându-se de la etajul 9 ar fi Byoungdon Kang.

S-a aruncat de la etajul 9 al blocului

În vârstă de 46 de ani, bărbatul de origine sud-coreeană a decis să se arunce de la etajul 9 al unui bloc din Capitală.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi Byoungdon Kang.

Tragicul eveniment s-a petrecut noaptea trecută, în jurul orei 00:25, în Sectorul 6 din București. Polițiștii, dar și echipaje medicale au ajuns imediat la fața locului. Din păcate, medicii au l-au mai putut salva pe bărbat, fiind constat decesul.

„La data de 9 noiembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 00:25, despre faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul secției, care au observat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei. Autoritățile fac cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs incidentul.

Byoungdon Kang este originar din Coreea de Sud, iar de 7 ani s-ar fi stabilit în România. Byoungdon Kang era dirijor la o orchestră cunoscută din România.

Citește și: EXCLUSIV- Contabila care s-a aruncat pe geam și a omorât o femeie poate scăpa nepedepsită. Singura situație în care ar putea să nu ajungă după gratii

Avea 46 de ani și era dirijor la o orchestră cunoscută

Avea 46 de ani și era dirijor la o orchestră cunoscută

[Sursa foto: Facebook]

Concert la Filarmonica "Mihail Jora" Bacău

În luna februarie a anului 2022, Byoungdon Kang a dirijat Filarmonica "Mihail Jora" Bacău. Orchestra publica, la acea vreme, detalii importante despre Byoungdon Kang.

Filarmonica Mihai Jora Bacău

Filarmonica Mihai Jora Bacău

[Sursa foto: Facebook]

"Iubește opera, muzica lui Mozart și e îndrăgostit de Romania, țară în care s-a stabilit de mai bine de 7 ani", era descris, pe pagina de Facebook a Filarmonicii, Byoungdon Kang.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si