Dacă la începutul competiției Corina a pășit în Casa iubirii încrezătoare și cu foarte mare speranță că va găsi un băiat pe placul ei, după aproximativ 2 săptămâni declară, cu lacrimi în ochi, că își dorește să părăsească competiția.

Reacțiile concurenților

Kinga este foarte afectată, spunând că nu ar mai putea rămâne în competiție dacă prietena ei ar pleca. În aceeași situație se află și Flavius, care a mărturisit că va pleca odată cu ea în cazul în care într-adevăr se va întâmpla să fie eliminată din Casa iubirii.

Citeste si: VIDEO| Livezile, afectate de primăvara neobișnuit de rece/Fructele românești, mai puține și mai scumpe anul acesta

„M-am gândit că aș vrea să fu eliminată”,  a spus Corina, spre surrinderea tuturor celorlalți concurenți.

„Ce?! Nu, nu, nu. Doamne, Corina, mie nu îmi vine să cred. Dacă tu vrei să pleci, și eu vreau să plec”,  a spus Flavius.

„N-aș mai putea să stau aici fără Cori”,  a spus și Kinga.

Bianca a fost nevoită să părăsească competiția Casa iubirii

Când se aștepta cel mai puțin, Bianca a fost nevoită să părăsească competiția. Fosta concurentă, în vârstă de 26 de ani, a fost eliminată din concurs în prima Gală de eliminări. A fost în stare de șoc când a aflat verdictul, fiind ferm convinsă de faptul că unele fete din casă au fost influențate de Corina.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Percheziții de amploare la clanul interlop Fabian din Capitală/Vizată este și vrăjitoarea Sidonia

Nu s-ar fi așteptat să fie votată de fete, dar nici de unii dintre băieți. În ciuda faptului că a fost concurentă doar pentru câteva zile, a stârnit numeroase cotroverse în jurul ei, fiind acuzată că joacă la mai multe capete în același timp.

Parcursul concurenților, controversele și intrigile care se nasc între fete și băieți pot fi urmărite în reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, de luni până vineri, de la ora 10:00 și 17:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si