Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Cine este culturistul român de 26 de ani care și-a ucis iubita cu toporul în Viena și apoi a plecat dezbrăcat și înarmat pe străzi

Un sportiv român de 26 de ani din Austria a șocat o țară întreagă prin comportamentul extrem de violent pe care l-a avut zilele trecute. Eduard a ieșit dezbrăcat și înarmat cu un topor pe străzile din Viena după ce își omorâse iubita în apartamentul comun.

Sorin Negru,

Cine este culturistul român de 26 de ani care și-a ucis iubita cu toporul în Viena

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un incident șocant a avut loc marți în Viena: un tânăr român de 26 de ani, Eduard S., și-a ucis colega de cameră, Carla Antonia S., în vârstă de 22 de ani, cu un topor.

Citește și: Durerea fără margini a unei mame care și-a pierdut copilul: "Nu există iertare". Tânărul i-a fost înjunghiat pe stradă, de un bărbat care fugea de poliție

După crimă, culturistul a ieșit în stradă pe jumătate gol și i-a speriat pe trecători, relatează presa austriacă.

Culturistul român a atacat polițiștii

Eduard a țintuit toporul însângerat în asfalt, în timp ce martorii oculari șocați filmau evenimentul.

Un videoclip viralizat pe internet îl arată pe român în genunchi pe trotuar, legănând toporul înainte de a ataca polițiștii.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

În ciuda mai multor focuri de avertizare, românul a fost împușcat mortal de ofițerii de poliție.

Ulterior, criminaliștii au găsit cadavrul tinerei în apartamentul comun al celor doi.

Victima în vârstă de 22 de ani era originară din Chile și a reușit să-și alerteze colegii de serviciu înainte de a fi atacată brutal de culturistul din România.

Motivul crimei este încă necunoscut, potrivit OE24.at .⁠

Noi informații șocante despre tragedia din Viena

După evenimentele brutale de marți seara din cartierul Floridsdorf, zona Ferchenbauergasse și Schwaigergasse, au apărut tot mai multe detalii.

Tânăra chiliancă Carmen Antonia S., în vârstă de 22 de ani, despre care se spune că a lucrat ca bucătar într-un restaurant de top din Viena, a alertat doi colegi prin WhatsApp cerând ajutor, pentru că îi era frică de colegul ei de cameră.

Bărbatul, care era cunoscut ca având probleme de natură psihică, dar fără violențe anterioare, a baricadat-o pe femeie în camera lor comună.

Cei doi angajați ai restaurantului au alertat poliția, însă forțele de ordine nu au putut preveni tragedia.

View this post on Instagram

A post shared by oe24.at (@oe24.at)

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI