Emma a intrat fără inhibiții în cel mai așteptat reality-show al momentului, "Casa Iubirii", sezonul 2, prezentat de Andreea Mantea.

Citește și: Ionuț rămâne în sezonul 2 din Casa Iubirii: „Să vă spun sincer, am fost convins și de Larisa”

Emma  Iulia Grumăzescu are 20 de ani și se poate lăuda că a făcut de toate la viața ei. Emma a avut fel de fel de jocuri în mai multe țări: ospătăriță, șoferiță, curier și lista poate continua.

Citește și: Concurenți “Casa iubirii” sezonul doi! 7 fete și 7 băieți, determinați să își găsească sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D!

Emma spune că a fost nevoita încă de mică să-și ia viața în propriile mâini. Poate tocmai de aceea, spune ea, îi place atât de mult să conducă. Adoră adrenalina și viteza la volan.

"Știe totul despre mașini. Oare știe și despre bărbați?", spune Andreea Mantea.

Cine este Emma, concurenta din "Casa Iubirii"

Emma are 20 de ani, este din Onești și a profesat ca ospătar, șofer și curier. Tânăra se declară o luptătoare înnăscută. Emma spune despre ea că e pasionată de mașini încă din copilărie, este o mare iubitoare de viteză și adrenalină.

Citește și: O nouă concurentă va intra în Casa Iubirii, în sezonul 2. Cine este Bia și care sunt declarațiile acesteia

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Emma a avut o copilărie marcată de lipsa mamei și își dorește ca odată intrată în “Casa iubirii” să simtă că este iubită și protejată, un sentiment care i-a lipsit atât de mult în copilărie

și în adolescență. Speră ca să își întâlnească marea iubire în acest reality show.

Ce speră Emma să găsească în ,,Casa Iubirii"

Emma speră să găsească în ,,Casa Iubirii" bărbatul care să poată sta în dreapta ei.

"Sunt nebună după mașini. Sper să găsesc în Casa Iubirii un copilot", spune Emma. Ea spune că îi place să conducă, să aibă ea situația în mână.

Cine este Emma, concurenta din "Casa Iubirii" sezonul 2.

Cine este Emma, concurenta din "Casa Iubirii" sezonul 2.

[Sursa foto: Facebook]

"Nu îmi place să stau în dreapta. În spate am stat doar la 3 ani. Mai trebuie să lucrez la capitolul băieți. Simt că vom repara aceeași mașină eu și viitorul partener", a mai spus Emma la intrarea în ,,Casa Iubirii".

Emma este în zodia Gemeni. Ea spune vrea ca iubitul ei să fie înalt, să fie liniștit, să fie respectuos și să o iubească. 

Cine este Emma, concurenta din "Casa Iubirii" sezonul 2.

Cine este Emma, concurenta din "Casa Iubirii" sezonul 2.

[Sursa foto: Facebook]

Emma spune că a avut două relații până acum, dar crede că nu a iubit niciodată.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"Îmi doresc să iubesc cu intensitate, altfel nu are sens, nu vreau să mă plictisesc", a mai spus Emma în dialogul cu Andreea Mantea.

 

Casa Iubirii isi deschide larg usile pentru a primi concurentii SEZONULUI 2. 14 concurenti, 7 baieti si 7 fete, vor intra in ,,Casa Iubirii" pentru a-si gasi marea dragoste, iar Andreea Mantea le va fi alaturi pe tot parcursul show-ului, ghidandu-i cu empatie pe drumul sinuos al descoperirii de sine si a celuilalt!

Vor exista multe surprize. Alti 2 baieti si alte 2 fete din sezonul 1 pasesce cu incredere, din nou, in ,,Casa Iubirii". Numele lor, insa, il veti afla in primul episod al sezonului 2.  Nu ratati!

Cine este Emma, concurenta din "Casa Iubirii" sezonul 2.

Cine este Emma, concurenta din "Casa Iubirii" sezonul 2.

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si