Pe data de 22 martie, o alergătoare britanică a devenit prima femeie care a terminat o" cursă de tortură sadică", informează LadBible. Înainte de 2024, doar 17 persoane reușiseră să termine Maratonul Barkley, ce se desfășoară anual din 1989 încoace.

Ce trebuie să facă participanții?

Cursa din Tennessee este bine cunoscută pentru traseul extrem de dificil. Odată ce alergătorii și-au asigurat efectiv un loc, la Barkley Marathons trebuie să înfrunte o distanță uriașă de 160 de kilometri cu 60.000

de metri de urcări și coborâri. De menționat că ei au la dispoziție 60 de ore pentru a parcurge cinci bucle ale traseului, mai scrie sursa citată mai sus.

Femeie cursă tortură

Ea este Jasmin Paris.

[Sursa foto: Instagram - @escoacorrere]

Citește și: Nu a putut să-și plătească datoriile și a recurs la un gest șocant. Ireal ce a putut face o pensionară. "Unii o pot considera o victimă"

Jasmin Paris a luat parte la "Fun Run" în anul 2022, înainte de a încerca să facă tot traseul anul trecut. Iar când a revenit în martie anul acesta, mama a doi copii, din Edinburgh. se simțea "bine", ca și cum "antrenamentul ei a fost bun". În vârstă de 40 de ani, aceasta a vorbit despre realizarea ei, dezvăluind cel mai întunecat moment din timpul provocării de 60 de ore.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Înainte de a concura s-a antrenat intens, făcând alergări dimineața, luând lecții de forță, dar cel mai de ajutor a fost încrederea în ea.

"Ești foarte obosit și încă simți că mai ai un mare drum de parcurs și am ajuns să mă chinui cu adevărat să mănânc în cea de-a patra buclă. Mă simțeam foarte rău și, în interior, mă dureau cu adevărat toate organele.

Voiam doar să mă ghemuiesc pe jos, în pădure, și să rămân acolo, așa că mi-a fost destul de greu să continui, să merg mai departe”, a povestit concurenta.

Femeie cursă tortură

Ea este Jasmin Paris.

[Sursa foto: Instagram - @escoacorrere]

Citește și: Poveste cutremurătoare! Bebelușul care a fost salvat din pântecele mamei, în Gaza a încetat din viață

Abia în timpul ultimului kilometru, Paris a început să se îndoiască de ea însăși. Într-un final, ea a reușit să termine Maratonul Barkley la fix, în 59 de ore, 58 de minute și 21 de secunde. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si