De altfel, nu se stie din ce motive, slujba a inceput la ora 10.00, desi rudele din Craiova nu sosisera inca, asa ca in biserica, langa coliva minute bune nu a fost decat Cornel Gales. La un moment dat insa, in lacas au intrat mai multe persoane, toate sosite de la Craiova. Prima a fost chiar mama Ilenei Ciuculete. Aceasta se deplaseaza greu, sprijinindu-se de un baston asa ca langa ea trebuie sa stea permanent cineva.

De batrana, nu s-a dezlipit pe toata perioada slujbei din biserica, dar si la cimitir, o femeie.

Este vorba despre buna prietena din Craiova a Ilenei Ciuculete, Mirela Radu, o solista de muzica populara. Cantareata a fost si la inmormantarea Ilenei, fiind o apropiata a familie.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro


Mirela Radu, alaturi de Cristi, unul din baietii Ilenei Ciuculete si Codruta, fiica acesteia de suflet

De altfel, Mirela Radu a fost una din confidentele Ilenei Ciuculete, ea fiind cea care in zilele priveghiului a declarat ca baietii cantaretei se inteleg foarte bine cu Cornel Gales, toata familia fiind extrem de unita dupa moartea fulgeratoare a artistei. 

"Toata lumea trebuie sa stie ca in familia lor este liniste de foarte mult timp. Au fost alaturi de Cornel (n.r.

baietii Ilenei Ciuculete). Noi am stat in casa la ea, chiar daca Ileana nu a mai fost cu noi. Au fost foarte uniti in aceste momente", spunea atunci Mirela Radu. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si