Cu un portofoliu bogat de roluri memorabile, de la drama istorică "Patria mea ești tu!" până la seria provocatoare "Destăinuiri", Pinar Deniz a devenit o prezență remarcabilă pe micul ecran.

Originea ei modestă, în pitorescul Adana, Turcia, a fost doar începutul unei călătorii extraordinare. La doar doi ani, familia să a hotărât să se mute în Tarabya, un cartier al districtului Sarıyer, din Istanbul, unde Pinar a crescut alături de cei doi frați și cele două surori într-o atmosferă de familie conservatoare.

Cine este Pinar Deniz, cea care o interpretează pe curajoasa avocată Ceylin din serialul “Secrete de familie”

Cine este Pinar Deniz, cea care o interpretează pe curajoasa avocată Ceylin din serialul “Secrete de familie”

De la o vârstă fragedă, Pinar a dezvoltat o lume imaginară în care muzică și dansul erau mijloacele prin care o copilă timidă alegea să-și atragă atenția. O lume unde limitele și convențiile erau lăsate în urmă pentru a face loc creativității și expresiei autentice.

Pinar Deniz este  absolventă a Universității din Istanbul, cu specializarea în Relații Publice și Publicitate, dar profesia ei a luat o altă turnură.  Mătușa sa i-a observat calitățile actoricești și a insistat ca Pinar să fie înscrisă la o agenție de talente, unde a fost rapid remarcată pentru frumusețea și naturalețea sa.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Fiecare secret are… o familie; Îlgaz și Ceylin, în faţa unor noi încercări

Pentru Pinar Deniz, actoria a devenit instrumentul perfect pentru a lupta pentru drepturile femeilor, copiilor și animalelor, continuând astfel să-și îndeplinească visurile din copilărie de a schimba lumea.

Debutul ei pe micul ecran a fost în 2014, cu rolul Evrim în serialul "Șil Baștan". În cei aproape zece ani de carieră, Pinar Deniz a strâns numeroase roluri principale sau secundare și a obținut numeroase premii pentru "Cea mai bună actriță" în cadrul unor festivaluri de prestigiu, precum

Festivalul Internațional de Film de la Izmir sau TURKMSIC.

Nu doar talentul său a captivat publicul, ci și frumusețea ei naturală, pe care nu ezită să o împărtășească fără retușuri pe rețelele de socializare. Adesea, actrița postează fotografii autentice care dezvăluie pistruii care îi conferă un farmec aparte, captivând înimile internauților.

Chipul ei a devenit alegerea preferată a marilor branduri din industria frumuseții și a editorilor celor mai importante reviste de lifestyle din Turcia, inclusiv Elle și Vogue.

În viața personală, frumoasa actriță trăiește o poveste de dragoste de neuitat cu actorul Kaan Yildirim, unul dintre cei mai râvniți burlaci din Turcia, moștenitorul unei importante companii din domeniul farmaceutic. Adevărata poveste de dragoste a lor continuă să inspire și să emoționeze.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: A cumpărat cu 4 dolari un tablou dintr-un magazin de vechituri și a descoperit că e mai scump decât o vilă din centrul orașului

Cine este Pinar Deniz, cea care o interpretează pe curajoasa avocată Ceylin din serialul “Secrete de familie”

Cine este Pinar Deniz, cea care o interpretează pe curajoasa avocată Ceylin din serialul “Secrete de familie”

Nu ratați în această seară un nou episod din producția fenomen "Secrete de familie", care a adus-o pe Pinar Deniz în atenția publicului din întreaga lume.

Cu difuzare în peste 25 de țări și cifre impresionante de audiență, serialul "Secrete de familie" o prezintă pe Pinar Deniz în rolul unei femei puternice, Ceylin, gata să lupte pentru justiție, familie și iubire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si