Roxana Blenche, finalistă în cadrul Chefi la cuţite 2020, sezonul 8,  are 27 de ani și în spate o experiență impresionantă în arta culinară, dovedind pe tot parcursul concursului că este una dintre cele mai talentate și pregătite pentru a face față oricărei provocări în bucătărie.

Finalista din sezonul 8 Chefi la Cuțite, Roxana Blenche, este chef într-un restaurant din București

Finalista din sezonul 8 Chefi la Cuțite, Roxana Blenche, este chef într-un restaurant din București și nu este pentru prima dată când aceasta participă la un show culinar.

Tot aceasta a afirmat că a fost concurentă în competiții atât naționale, cât și internaționale.

De-a lungul concursului culinar, Roxana Blenche și-a demonstrat talentul prin preparatele ei deosebite și delicioase, apreciate atât de jurați, cât și de invitații emisiunii Chefi la Cuțite, dovedind astfel că are o experiență vastă în acest domeniu.

Cine este Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite 2020 sezonul 8
Cine este Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite 2020 sezonul 8

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot”, a afirmat Roxana Blenche.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se face, de fapt, sosul Wasabi

Ce experiență are Roxana Blenche în domeniul culinar și ce părere au fanii emisiunii Chefi la Cuțite despre aceasta?

Blenche a spus că prima ei experiență în domeniul culinar a fost o simplă întâmplare. În 2015, Roxana era studentă și se pregătea să devină inginer zootehnist, însă sora ei i-a insuflat ideea că meseria de bucătar i s-ar potrivi mai mult.

„A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist. Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas”, a povestit Roxana.

Cine este Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite 2020 sezonul 8
Cine este Roxana Blenche de la Chefi la Cuțite 2020 sezonul 8

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Concurenta în echipa bulinuțelor a lui Chef Florin Dumitrescu, este favorita publicului pentru marele premiu. În plus, Roxana Blenche a postat recent câteva fotografii pe rețelele de socializare, în care apare acoperită de foițe de aur, lucru care i-a făcut pe fani să creadă că ea ar putea fi marea câștigătoare a premiului oferit în show-ul culinar.

Citeste si: Ouă umplute. Vedeta meselor de sărbători. Trei rețete


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si