Cel care a comis crima se numeste Rafael Emanuel Neamtiu, are 23 de ani si era angajat ca ospatar la un restaurant din Ineu. Cea pe care a ucis-o se numeste Luca Gabriela, avea 24 de ani si era barmanita la localul din Tarnova.

Potrivit anchetatorilor, se pare ca cei doi s-ar fi certat pentru ca tanara il anuntase pe baiat ca vrea sa plece la munca in Germania.

Acesta a luat foc, a pus mana pe arma si a impuscat-o de mai multe ori pe Gabriela.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In ultimele zile, pe conturile de socializare ale celor doi tineri, au fost postate mai multe mesaje de disperare. "Daca te intrebi unde sunt, cauta-ma in trecut", era unul dintre mesajele postae de el, in timp ce ea era si mai dramatica.

"Of, s-a dus totul de rapa, au fost doar amagiri de copii mici, dar au ramas amintiri.

Intr-o zi vei fi si tu ca mine, trist si suparat. Atunci poate vei sti si tu cat de tare doare", au fost mesajele scrise de Gabriela. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si