Close sidebar
Close sidebar

Cine este tanarul din Arad care si-a executat iubita. Mesajele pe care Rafael Emanuel le posta pe retelele de socializare te lasa fara cuvinte

O crima urmata de sinucidere a avut loc aseara intr-un bar din localitatea Tarnova, judetul Arad. Un tanar de 23 de ani si-a impuscat de mai multe ori iubita, apoi s-a sinucis.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cel care a comis crima se numeste Rafael Emanuel Neamtiu, are 23 de ani si era angajat ca ospatar la un restaurant din Ineu. Cea pe care a ucis-o se numeste Luca Gabriela, avea 24 de ani si era barmanita la localul din Tarnova.

Potrivit anchetatorilor, se pare ca cei doi s-ar fi certat pentru ca tanara il anuntase pe baiat ca vrea sa plece la munca in Germania. Acesta a luat foc, a pus mana pe arma si a impuscat-o de mai multe ori pe Gabriela.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

In ultimele zile, pe conturile de socializare ale celor doi tineri, au fost postate mai multe mesaje de disperare. "Daca te intrebi unde sunt, cauta-ma in trecut", era unul dintre mesajele postae de el, in timp ce ea era si mai dramatica.

"Of, s-a dus totul de rapa, au fost doar amagiri de copii mici, dar au ramas amintiri.

Intr-o zi vei fi si tu ca mine, trist si suparat. Atunci poate vei sti si tu cat de tare doare", au fost mesajele scrise de Gabriela. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI