Copilăria nu are vârstă. O demonstrează Cleoptra Stratan și Edward Sanda, care au lansat recent un cover amuzant, al cărui clip se bucură de prezența a zeci de copii. Iar distracția de la filmări s-a continuat și într-un parc din Capitală.

Ana Maria Bușcă, colaborare inedită cu Cleoptra Stratan și Edward Sanda 

Noua piesă a celor doi artiști ”Dynamite” este realizată în colaborare cu cântăreața botoșăneancă, Ana Maria Bușcă.

Întregul clip a fost filmat la Sucevița, iar echipa de producție s-a distrat copios alături de protagoniști.

Citește și: Accident grav în Suceava după ce o mașină a fost scăpată de sub control. O fată și un băiat au fost răniți

Cleopatra Stratan, cântăreață: ”A fost foarte mișto, mi-a plăcut foarte mult că a fost interactiv, am făcut în fiecare scenă câte ceva, ne-am distrat, am cântat.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ana Maria Bucșa, cântăreață: ”A fost foarte frumos pentru copii, au avut ocazia să lucreze cu doi copiii extraordinari, artiști pe care copiii îi iubesc din tot sufletul și au fost fericiți.”

Sofia, fiica solistei de muzică populară Andreea Popovici, a avut un rol important în videoclip. De altfel, copila a crescut alături de artiști și adoră să meargă la concerte, cu mama ei. Fetița visează să calce pe urmele Cleopatrei Stratan.

Citește și: VIDEO- Interpretul de muzică populară Tiberiu Ceia a murit la vârsta de 82 de ani

Cleopatra Stratan este un idol pentru toți copiii, iar mega hitul ”Ghiță”, lansat în urmă cu 17 ani, este fredonat și în zilele noastre. Pe atunci, locuia foarte aproape de parcul din Sectorul 4, zona ce a rămas și acum în topul preferințelor ei atunci când vine vorba de distracție și relaxare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si