Frantuzoaica a declarat ca va continua lupta politica desi nu a reusit sa obtina fotoliul de primar al sectorului 1. Clotilde Armand a facut, in ultimele zile, turul televiziunilor si a iesit in piata sa vorbeasca cu oamenii. In urma cu cateva zile, frantuzoaica a plecat, pentru cateva zile din tara. Si unde altundeva daca nu in Franta? Ea se afla in aceste zile la Paris, unde nu este in vacanta, ci intr-o continua campanie.

“Va invit joi, 16.06.2016 la Restaurantul Bucovina din Paris, 50 Boulevard de Picpus, 75012 fost Elena, la ora 19:00, unde vom discuta problemele romanilor din diaspora si despre Uniunea Salvati Romania. Va astept cu drag”, a transmis e ape pagina sa de soclializare. Si au fost destui romani care au raspuns invitatiei sale.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

“Ne-am distrat si am discutat mult”, a spus Clotilde, incantata de cati oameni a intalnit la restaurantul romanesc din Paris.

Clotilde Armand o frantuzoaica stabilita in Romania de 20 de ani a fost candidata partidului lui Nicusor Dan la primaria sectorului 1.

Sarmanta frantuzoaica a pierdut "la mustata" in favoarea candidatului PSD, dar este consilier local al sectorului 1.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si