După ce a negat acuzațiile aduse de Alexandra, potrivit căreia Codruț ar fi înșelat-o, fostul concurent a recunoscut că a dat-o uitării pe cea căreia i-a pus inelul pe deget. 

Citeste si: Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” au stabilit data nunții

Codruț, despre Antonia: „E ce trebuie”

Tânărul a mărturisit că se află în cunoaștere cu Antonia, cu care s-a văzut de mai multe ori și căreia i-a luat un buchet de trandafiri.

„Nu am petrecut  toată noaptea la hotel, am stat câteva ore. Eu eram la mașină, iar ea s-a dus cu prietena ei să mănânce, mă văzuse din mașină. Când a coborât, a stat și s-a uitat la mine. A început să zâmbească. Este o fată frumoasă. E bine, e ce trebuie. 

Am stat în camere separate, ea nu știa așa bine. Are o perioadă scurtă în emisiune. Nu prea știe că se interpretează orice chestie. Știam că dacă mă fac văzut, lumea va înțelege cu totul altceva.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nu voiam să îi fac o imagine proastă.

Am zis să mă feresc. Nu avem încă relație, dar acolo suntem. După cum v-am obișnuit, eu intru și spun verde în față. Dacă mint, mă prindeți. I-am dus trandafiri, nu puteam să mă prezint cu mâna goală. Am pus pe Instagram cu trandafirii", a spus Codruț.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei și-a șocat urmăritorii de pe Instagram după ce a postat o poză cu ea bătută

Care sunt sentimentele față de frumoasa blondină

Cu toate că a recunoscut că se simte atras față de Antonia, Codruț spune că încă nu poate fi vorba de sentimente mai puternice. Cei doi se plac reciproc, iar Codruț a mărturisit că nu vrea să se mai grăbească să formeze un cuplu și lasă lucrurile să vină de la sine.

„Nu, este mult spus îndrăgostit. Nu mă mai arunc așa și nu intru în relație cu una, cu două. Îmi place, dar până acolo mai e. Îi place și ei de mine. Nu știu dacă e îndrăgostită, dar este bine. Ne gândim amândoi la o relație. Eu zic că e ok.", a mai spus fostul concurent de la "Puterea Dragostei”, a declarat Coduț pentru Wowbiz.ro.

Citeste si: Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit ce a pățit în Dubai: ”Nu sunt în stare de nimic!”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si