Un accident mai putin obisnuit petrecut in Capitala ridica problema sigurantei in privinta deplasarii cu transportul in comun. Doua tramvaie s-au ciocnit in aceasta dupa-amiaza, dupa ce unul dintre ele pare sa fi deraiat de pe sine. O pasagera a fost ranita iar circulatia in zona a fost blocata timp de cateva ore.

Accidentul s-a produs la intersectia soselei Progresul cu Calea 13 Septembrie. Cele doua tramvaie veneau din sensuri opuse iar la intrarea in intersectie se pare ca unul dintre ele a deraiat de pe sine si l-a acrosat pe celalalt.

O pasagera aflata intr-unul dintre tramvaie a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Traficul a fost blocat pentru zeci de minute, pana cand lucratorii de la regia de transport au reusit sa repuna vagoanele pe sine.

Printre cei care au urmarit evenimentele din intersectie s-a aflat si o pensionara, fosta vatmanita. Femeia a fost ingrozita de metodele folosite pentru a remedia situatia.

Cu o vechime de 41 de ani in munca, pensioanara crede ca accidentul s-a produs din cauza faptului ca macazele nu sunt pregatite pentru iarna.

Multi dintre cei care folosesc mijloacele de transport in comun recunosc ca le folosesc de nevoie dar se tem pentru viata lor atunci cand urca in ele.

Regia Autonoma de transport va cerceta situatia, pentru a vedea care au fost cauzele producerii accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si