Ne aflăm în căsuța Floarea Soarelui, unde personalul complexului face ultimele retuşuri înaintea sosirii turiștilor. Interiorul dominat de forme și culori aprinse induc o stare de bine. Tocmai de aceea, spun gazdele, este și printre cele mai cerute camere. Printre cele mai multe închirieri le-a adunat și Căsuța cu Mesteceni.

"Avem fond verde, liniștitor, care reprezintă natura, ceea ce cu toții ne dorim."

Mobilierul este din materiale ecologice

În căsuțele cu tematică florală gasim mobilier din materiale ecologice, pe structură din fier forjat, lenjerie și covorașe asortate. Lavanda, mușețelul, păpădia și macul sunt câteva dintre florile care dau nume căsuțelor. Pereții au fost decorați de un artist plastic.

Toate căsuțele sunt rotunde și au fost zidite dintr-o spumă care izolează termic. Mobilierul a fost și el modelat astfel încât să se armonizeze. Așa se explică și de ce paturile sunt rotunde.

"Acum suntem în căsuța tradițională, predominant pictată cu roșu, cu semne tradiționale. Avem accesorizată o ladă de zestre de pe vremea bunicilor noștri."

Complexului turistic amplasat în satul Ojasca, lângă drumul care leagă Buzăul de Brașov dispune de opt căsuțe individuale, fiecare cu baie proprie, foișor, vatră pentru foc de tabără, grătar, living și zonă de servit masa.

"Capacitatea este de 20 de persoane.

Avem și un ring de dans și o vatră de foc. Iar de aici turiștii pot pleca catre numeroase obiective turistice."

Căsuțe de lut în Berca

La nici zece kilometri distanță, găsim un alt complex cu locuințe facute din lut, perfecte pentru fotografii instagramabile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Complexul turistic din Berca dispune de 12 camere în căsuţe tip cob, construite din materiale ecologice.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si