Alina Sorescu și piticii săi au dat start concertului caritabil, noaptea trecută, la Ateneul Român spre încântarea spectatorilor veniți să susțină o cauză nobilă: aceea de a ajuta copiii născuți prematur.

Alina Sorescu, cântăreață: ”Un spectacol frumos și o faptă bună. Banii vor ajuta bebelușii născuți prematur, dotarea cu un aparat de livrare a oxigenului nitric de care este nevoie la secția de Neonotologie a Spitalului Marie Curie.”

Paula Seling, una dintre cântărețele care au urcat pe scenă

Pe scenă au urcat rând pe rând, Silvia Micu, Marcel Pavel, Vlad Miriță și Paul Seling acompaniați de Orchestra Simfonică Valahia, sub bagheta dirijorului Matthew Freeman.

Paula Seling, cântăreață: ”Este un concert foarte frumos deoarece pe scenă sunt artiști de mare clasă, maestrul dirijor Matthew Freeman este un mare muzician, un om cu suflet foarte frumos. M-am simțit foarte bine să cânt alături de toată echipa.”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei 500 de spectatori s-au bucurat de fiecare moment al spectacolului. Iar concertul s-a dovedit a fi un succes, așa cum și-a dorit și organizatoarea, cântăreața, Alina Sorescu.

Alina Sorescu, cântăreață: ”A fost o seară magică, o seară perfect aleasă chiar înaintea Sfintelor Sărbători de Paște. Sunt foarte fericită că totul a ieșit așa cum mi-am dorit, mai ales că am avut și un invitat de seamă, Matthew Freeman de la BBC Orchestra.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si