Ceea ce a vrut cântărețul să sublinieze este faptul că nu trebuie să mai confundăm faptele unui om cu ortodoxia. 

„Nu confundați ortodoxia cu omul care este supus greșelii”

Încetați să mai credeți că preoții sunt sfinți, sunt oameni ca și noi, se hrănesc cu glicogen, hidrogen și oxigen. Toți luptăm cu aceleași duhuri, cu aceleași tentații, toți suntem supuși greșelii și nu este despre ce ni se întâmplă în viața asta, ci despre cum reacționăm la ce ni se întâmplă.

Să nu uităm că toți suntem unul, nu vreau să fiu părtinitor, să iau apărarea cuiva, justiția, până la urmă, va stabili cine este victimă, cine va fi îndreptățit, cine va fi judecat și așa mai departe

Nu confundați ortodoxia cu omul care este supus greșelii.

Dar e important ca noi să avem dragoste. Că despre ortodoxie iar trebuie să știm că în capătul ortodoxiei nu stă niciun preot, niciun prelat, niciun arhiepiscop, ci stă Însuși Hristos. Nu confundați oamenii care slujesc cu învățătura. Nu faceți ce vă zic ei, dar să faceți în schimb ce vă spun ei ”, a spus Connect-R într-un mesaj postat pe rețelele sociale.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Părintele Calistrat vorbește despre scandalul preotului Visarion Alexa: „Şi eu am trecut prin chestia asta”

Reacția lui Connect-R vine după ce preotul Visarion Alexa a fost reținut săptămâna trecută în urma acuzațiilor de agresiune sexuală ale unei femei. Asta nu e tot, pentru că în ultimele zile alte două femei au mărturisit că au pățit același lucru cu părintele. 

Preotul Visarion Alexa și-a recunoscut fapta de care este acuzat în dosarul de hărțuire sexuală, însă nu a oferite detalii.

Citeste si: Povestea emoționantă a două surori. Manuela și Alexandra s-au regăsit după 20 de ani

Bărbatul se află sub control judiciar pentru 60 de zile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si