Oamenii și-au pus semne de întrebare atunci când au văzut un produs, la raft, care este extrem de neobișnuit. Mai exact conservele cu excremente de urs, care se regăsesc pe rafturile magazinelor. Iată care este prețul pentru o bucată.

Citește și: Urși polari în lavandă

În două orașe din țara noastră se vinde un produs nemaiîntâlnit. Conservele cu excremente de urs au atras atenția și revolta oamenilor, iar prețul pentru acest produs nu este deloc de neglijat.

Mai mult, pe eticheta acestora scrie se menționează că nu conțin gluten, conservanți și sunt vegane.

Cât costă un astfel de produs

Conservele care le-au atras atenția oamenilor se găsesc pe rafturile magazinelor din Covasna și Harghita și se numesc „Urme de urs”. Mai mult, firma care le produce asigură de faptul că acestea sunt autentic-secuiești.

Românii au rămas șocați de aceste produse care se vând în magazine. În același timp, șeful OPC a oferit câteva detalii despre aceste produse, despre care spune că nu poate să le scoată de la comercializare. Motivul este faptul că pe eticheta conservei avertizează că nu sunt pentru consumul uman.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un urs și-a făcut apariția la ziua de naștere a unui copil de 2 ani. Acesta a mâncat brioșele de la petrecere

„Se vinde la noi în judeţ, am găsit la Târgu Secuiesc, într-un bar care are franciza celor de la Lixid Project, cei care fac berea Csíki Sör şi chipsurile cu aceeaşi denumire. Am înțeles că e un fel de suvenir, nu au putut să ne dea o explicație.

Se dă şi un termen de valabilitate, care e aiurea, nu înțeleg la ce să dai termen de valabilitate dacă nu este produs alimentar. Traducerea nu este completă, se afirmă acolo că este produs secuiesc, produs în Székelyföld şi că se poate lucra cu el, se poate lua în mână şi mula ca o plastilină, aşa mi s-a explicat. Te-ai putea juca cu el, într-un fel, dar nu ştiu dacă e în regulă, ce se întâmplă dacă un copil se joacă cu el şi îl bagă în gură?”, a precizat șeful OPC.

Citește și: Turiștii care hrănesc urșii, întorși din drum

O conservă costă 40 de lei și are cantitatea de 30 de grame. Dincolo de faptul că nu sunt destinate consumului uman, eticheta precizează și faptul că nu ar trebui să fie lăsat la îndemâna copiilor. Șeful OPC a declarat că a fost șocat când a văzut produsul, despre care spune că pare a fi suvenir.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

„Eu am rămas perplex când am văzut conserva, are 30 de grame, e o bucăţică mică înăuntru, e uşoară, dar nu mi-a venit să cred.

Dacă are avertismentul, nu avem ce să facem nu este produs comestibil, se pare că ar fi suvenir”, a adăugat șeful OPC.

Citește și: 5 locuri de vizitat la munte în România. FOTO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si