Disconfortul creat de lucrari, dar si perioada pana cand linia noua de metrou va fi disponibila, vor mai continua sa le dea batai de cap locuitorilor din zona respectiva.

##CITAT47##

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Motivul pentru care s-au amanat lucrarile este unul de-a dreptul hilar: nu exista proceduri pentru refacerea spatiilor verzi si a iluminatului la suprafata dupa ce se inchide santierul. Cei de la Metrorex au declarat oficial ca abia acum se ocupa de aceste proceduri.

In momentul de fata mai trebuie sapati 220 de metri pe sub raul Dambovita pentru a conecta noua magistrala la actuala statie de metrou, iar aceste lucrari urmeaza sa fie gata in luna august.

Pana acum, magistrala Drumul Taberei- Eroilor a suferit patru amanari de la termenul initial care era programat in 2014.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si