Scene șocante într-un loc de joacă din Hunedoara: Un copil este bătut de un bărbat. Totul a fost filmat! Un profiler criminalist a analizat, pentru Știrile Kanal D, comportamentul bărbatului.

”Este imaginea unei persoane cu agresivitate exprimata maxim. Felul in care vine, cum paseste, cum strange pumnul cand merge catre copil, victima lui, arata ca persoana este intr-o bula fara niciun pic de simt al realitatii a ceea ce se intampla”, spune Leliana Pârvulescu.

De ce a reacționat violent bărbatul

”Aceasta persoana ar putea avea un episod de compesare psihotica masiva. Nu cred ca e prima data, poate nu in asa fel, dar sunt convinsa ca individul are structura de persoanlitate de agresivitate. Posibil ca in grupul lui sa fie mai multe exemple cum isi exprima agresivitatea, poate intr-un mod mai putin profund ca acesta”, mai spune profilerul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În mintea agresorului din Hunedoara
În mintea agresorului din Hunedoara

Citeste si: VIDEO- Agresorul copilului din Hunedoara a fost reținut. Declarațiile polițiștilor

”Nu mai vede nimic în jur, doar prada”

”Este privirea in tunel, asa se numeste, agresivitate la nivel maxim. Nu mai vede nimic in jur, doar ”prada”, cu ghilimelele de rigoare. Copilul a fost o victima si datorita faptului ca e copil, nu se poate apara, nu are forta, se intorce ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Fiul probabil nu e la prima incasare de lovituri, nu se intampla un episod de o asemenea gravitate deodata”, mai susține profilerul.

Leliana Pârvulescu a explicat unde își are originile comportamentul bărbatului.

Citeste si: VIDEO- Agresorul copilului din Hunedoara a fost reținut. Declarațiile polițiștilor

Psihopatiile pleacă de la traume

”În general, tulburarile si psihopatiile pleaca de la traume, copiere comportament, poate parintii lui au fost la fel, a vazut asta, copiii copiaza agresiv, tendinta de psihopatie, traume, probleme in familia actuala, de relationare, comportamentala, fara remuscari. Psihopatia asta are pilon central, fara vinovatie, empatie, lucruri normale”, mai spune profilerul.

Citeste si: ȘOCANT. Copilul trântit de pământ la locul de joacă are ”un traumatism cranian grav”

Anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Mai mult detalii cutremurătoare desapre acest caz, la Știrile Kanal D, de la ora 19.00


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si