Minora de șase ani a fost omorâtă cu bestialitate, în Kiev. Copila este una dintre victimele conflictului militar Rusia-Ucraina. Invazia armatei lui Vladimir Putin a îngrozit un popor întreg și nu numai. O copilă de șase ani a murit pe loc.

Citeste si: Arma minune care i-a ajutat pe ucraineni să distrugă mai multe tancuri rusești. Soldații o numesc „Sfântul Javelin” și i-au făcut icoană

Casa fetei a fost bombardată. O ambulanță a ajuns la fața locului, iar medicii au încercat să-i salveze viața, însă fără rezultat. Fata avea leziuni incompatibile cu viața. Imagini emoționante au fost surprinse înainte ca cea mică să își dea ultima suflare.

Durere fără margini pentru o familie din Ucraina

Războiul președintelui rus Vladimir Putin nu are limite. Un copil nevinovat de șase ani a pierit. O fetiță pe care o lume întreagă o știe acum drept fata în pijama roz cu unicorn.

Citeste si: Care este următoarea mișcare a lui Vladimir Putin? Un fost campion mondial și om politic a spus ce va urma

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Minora a fost rănită mortal, atunci când armata rusă a bombardat ieri blocul de apartamente din Mariupol, acolo unde locuia împreună cu familia ei. Imaginile o surprind pe mama fetiței pur și simplu devastată.

Fotografiile emoționante simbolizează, pe de altă parte, efectul pe care îl are războiul asupra civililor, în special a copiilor.

Citeste si: Un soldat din Ucraina i-a trimis copilului său un video în care dansează. Bărbatul vrea să-și liniștească familia

Femeia și-a pus mâna plină de sânge la gură, în cealaltă mână ținea papucii copilului, eșarfa cu pompon și șapca, apoi a îngenuncheat de durere. Femeia a fost fotografiată în spatele unei ambulanțe, în timp ce cadrele medicale de specialitate încercau să o resusciteze pe cea mică. Din nefericire, resuscitările doctorilor nu au avut niciun rezultat.

copila-de-sase-ani-omorata-in-ucraina-de-bombardamente

Copila este victima războiului dintre Rusia și Ucraina.

[Sursa foto: apnews.com]

În ultimele momente de viață, fata a fost surprinsă în timp ce încă purta pijamaua cu unicorn, pătată de sânge. Sute de mii de femei și copii fug din Ucraina către Occident, unii copii fiind separați de cei care le-au dat viață de când a început războiul.

Citeste si: Floricica Dansatoarea i-a transmis un mesaj lui Vladimir Putin, în plin război: „Am o rugăminte, vreau să lași oamenii în pace”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si