Invitat în studioul de la Wowbiz, Cristi Marinescu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Se pare că abilitățile de lider ale lui Marinescu au fost remarcate și de concurenții acestui sezon. Acesta a recunoscut că a conversat de mai multe ori cu Georgiana, favorita casei, căreia i-a dat sfaturi despre cum să se comporte în emisiune.

Citeste si: Care este relația dintre Cristi Marinescu și Mariana? Ce a spus fostul concurent de la „Puterea Dragostei”

Cristi Marinescu, mesaj pentru Georgiana: I-am zis "Băi, rezistă, spune-ți punctul de vedere" 

"Am vorbit de mai multe ori cu Georgiana. Nu știa ce să facă în emisiune și avea nevoie de un impuls. I-am zis băi rezistă, spune-ți punctul de vedere, zi ce ai de zis de fiecare dată, să nu îți fie rușine, doar că să fii și rezervată, să te controlezi. Ea e o fată mișto, e o fată drăguță", a povestit Cristi Marinescu pentru Wowbiz.

Marinescu, relație cu Mariana?

Cristi Marinescu a înfiripat un început de relație cu o fostă concurentă din sezonul trei al show-ului Puterea Dragostei, Mariana Darilenco. Deși pe parcursul emisiunii nu au avut nimic serios, se pare că acum își fac ochi dulci unul altuia.

Citeste si: „Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în București! Iubirea ajunge la un nou nivel, odată cu al cincilea sezon al show-ului, ce se anunță cu totul spectaculos și plin de surprize frumoase!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După un interviu dat de Mariana, în platoul WOWnews, Marinescu a fost impresionat de declarațiile acesteia despre el și astfel, a restabilit legătura cu ea.

"A reușit să aprindă iar flacăra în mine și de atunci am încercat să o caut, iar dat follow pe Instagram și un mesaj, două, trei.

Am vorbit cu ea și mi-a spus că nu are pe nimeni.", a declarat Cristian Marinescu.

Câștigătorul sezonului 3 Puterea Dragostei susține că își dorește o relație cu Mariana. 

"E mișto că e foarte îngrijită, are grijă de ea, asta îmi place! Îmi place și că s-a rupt puțin de anturaj, la Aya mă refer. Eu zic că ar putea exista între noi o relație de iubire în viitorul apropiat", a mai spus Marinescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si