Numele lui Sorin Constantin Vezeteu a ajuns, ieri, pe buzele tuturor politstilor din Romania. Agentul a fost condus ieri pe ultimul drum de colegi si familie, dupa ce saptamana trecuta a fost injunghiat fara motiv in gara din Suceava. Criminalul a povestit la politie ca a vrut sa ucida un politist pentru a se razbuna pentru problemele pe care le-a avut in Spania cu oamenii legii.
In momentul crimei, Vezeteu era singur, cu toate ca ar fi trebuit sa fie insotit de un alt agent.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sorin Constantin Vezeteu era incadrat ca ajutor de sef-post si conform propriei declaratii de avere, anul trecut a incasat din salariul de politist la „Transporturi Feroviare”, suma de 23.909.
Asta inseamna ceva mai putin de 2.000 lei pe luna, bani pentru care Vezeteu isi punea viata in pericol pentru siguranta sucevenilor. Sotia lui, Elena, a lucrat, anul trecut la un centru comercial din Suceava, ocupand pozitia de casier, unde a incasat 10.800 lei, adica 900 lei pe luna (venitul minim in Romania, la acea data).
Desi soarta lui nu a interesat pe nimeni, in timpul vietii, dupa moarte, Vezeteu a fost decorat post-mortem de Presedintele Klaus Iohannis.
La inmormantarea care a avut loc ieri, la Suceava, a participat si Carmen Dan, Ministrul Afacerilor Interne.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si